none
Mégse
azonosító:
jelszó:
regisztráció
Ha már regisztrált felhasználó vagy, kattints ide!
Innovációs díjat nyert a Samsung UE-46C7000 3D LED TV
Dátum: 2010-07-02   | Szerző: MaxRay
Portálunk innovációs különdíjjal jutalmazta a Samsung egyik legújabb 3D LCD TV-jét, mely kategóriájában kiemelkedő extra képességeivel és képminőségével…

  

 

Az IT-Extreme független informatikai hírportál immár 2007 óta működik. Az eltelt időszak alatt rengeteg termék, tesztkészülék, technikai újdonság megfordult a kezeink között, a szórakoztató elektronika és a számítástechnika teljes termék palettájáról. Már a kezdeti idők óta, szeretnénk a szakértő és a szimplán érdeklődő olvasóink számára egyaránt érthető módon ezeket bemutatni, melyet hazánkban egyedülálló szótárunk a www.itszotar.hu   is segít.

 

Időről időre jönnek az új technikai csodák. Az eddigi tapasztalataink alapján, szerkesztőségünk úgy határozott, hogy ezentúl a legmeghatározóbb terméket, amely mérföldkőnek számít technikai megoldásai, különlegessége révén egy különdíjjal emelünk ki a többi termék közül.

 

A legelső IT-Extreme Innovációs díjunkat is egy ilyen különlegesség a Samsung UE-C7000 3D LED TV érdemelte ki. A 3D technológia, a normál 2D adás felkonvertálása, a multimédiás tulajdonságok, a külső merevlemezre történő műsorrögzítés, a külalak, és a mindössze 2,5 cm-es vastagság, mind-mind olyan tulajdonság, amely első Innovációs Díjunkra méltóvá teszi a Samsung készülékét.

 

 

A díjat Dr. Facskó István a Samsung Magyarország alelnöke vette át. Közben elhangzott beszélgetésből megtudhattuk, hogy a Samsung hamarosan hazánkban is megkezdi forgalmazni set-top-box készülékeit. És az alelnök úr biztosított minket, hogy idén még jó pár újdonságot mutatnak be a nemzetközi és a hazai piacon egyaránt.

  

1/1