Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Mobil
mobilfreak - 2007-04-17

A természet, és annak egyik leggyönyörübb eleme, az arany ihlette azt a telefont, melyet a Nokia ma mutatott be a nagyközönség számáraâ?¦

 
A 18 karátos arannyal bevont, tökéletes mestermunkával készült Nokia 8800 Sirocco Gold az időtálló stílusjegyeket ötvözi a kortárs hatásokkal, melynek eredménye az elegáns és egyéni stílusú, exkluzív megjelenésü készülék. A Nokia 8800 Sirocco Gold hamarosan hazánkban is kapható lesz megközelítőleg 320 ezer forintos fogyasztói áron.
 
 
„Az exkluzív Nokia 8800 Sirocco Gold egy újabb olyan Nokia készülék, mely a stílusos ember kelléktárának része lesz.”- mondta Heikki Norta, a Nokia Mobile Phones alelnöke.  „A Nokia 8800 Sirocco Gold hü marad a Nokia tervezőinek és mérnökeinek “a forma követi a funkciót” alapelvéhez, és a mobilitásban szerzett évtizedes tapasztalatokra épülő hagyományaihoz.”
 
A Nokia 8800 Sirocco Gold ötvözve a legkedveltebb készülékek örökségét a természet ihlette szerves díszítő elemekkel, müvészi figyelmet fordít a legkisebb részletekre és a felhasznált anyagokra. A lenyügöző kézmüves munka eredményeként a finom fehérarany hangsúlyok erősítik a 18 karátos arany bevonatot, a zafír bevonatú, karcolásnak ellenálló üveg garancia arra, hogy a Nokia 8800 Sirocco Gold szépsége maradandó lesz.
 
A finom szétcsúsztatható technológia egy 2
megapixeles
kamerát és egy intuitív, ergonómikus billentyüzetet rejt magában. A Nokia 8800 Sirocco Gold “belső szépségét” a feltünő színes kijelző (262 ezer szín), és az üzenetküldés széles skálája adja. A  Nokia 8800 Siorcco Gold eleganciáját kiegészíti a hozzáillő asztali töltő és a
Bluetooth
fejhallgató.
 
A Szaharából induló sirokkó szél adta az ihletet a Nokia 8800 Sirocco Gold tervezéséhez és nevéhez.