Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Érdekességek
Sulaki - 2014-09-11

Telefon, vagy Tablet nélkül ma már szinte senki sem indul el otthonról...

7.5 pont
8.8 pont
9.7 pont
összpontszám: 8.7 pont



Erre a problémára kínál megoldást legújabb teszttermékünk az OZAKI O!tool Combo Cable.

Az OZAKI ötlete mindkét eshetőségre gyógyír. Mottó: a két okostelefon-rendszer békés együttélése, minden olyan telefonhasználónak, aki gondol másokra is.

Az OZAKI O!tool Combo Cable agy esztétikus fehér dobozban érkezett, amelynek az átlátszó m?anyag ablakában jól láthatóan már kicsomagolás előtt is szemrevételezhető.[%IMAGE=20576%]

A kábel egyik vége egy szabványos
USB
2.0 csatlakozó, másik vége pedig Lightning / Micro-USB csatlakozó.

Az Apple a széles aljzatú 16-t?s bemenettel utoljára az iPhone 4 telefont gyártotta, majd áttért akeskeny csatlakozású Lightning aljzatra, ezáltal elég sok borsot tört a kiegészítő gyártó cégek orra alá. Persze a régebbi Apple eszközt használók sem örülhettek. A sorban a legfrissebb iPhone 5, a (4. generációs)iPad , az iPad mini, az (5. generációs)iPod touch, és a (7. generációs)iPod nano akkumulátora már csak ilyen kábellel tölthető és a tartalmak más gépekkel csak vele szinkronizálhatók.

A teszt gyorsan le is zajlott. Kipróbáltunk egy iPhone, egy iPad és és 3 Androidos készüléket. Némi össze és szétszerelés után kompatibilissé tudtuk tenni a kábelvégződéseket, és minden készüléket feltölthettünk illetve szinronizálhattunk.

Összegzés

[%IMAGE=20577%]A Combo Cable nem csak egy Ligtning utángyártás, hanem Android szemszögből nézve egy Micro USB csatlakozó is, 2.0 szabvánnyal. Míg a Combo Cable másik vége az általánosan elterjedt univerzális normál USB 2.0 csatlakozó.

Használata egyszer?, és csak ajánlani tudom mindenkinek, aki fel szeretne készülni a lemerülés elleni komplex védelemre és persze, megengedheti a 8.900 forintos vételárat.

Ízlés szerint fehér és fekete színben is kapható.

Forgalmazó: isop.hu

Web: [%A=http://isop.hu target=\_blank title=isop%]www.isop.hu[%A%]

Ár: 8.900 forint