Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Számítástechnika
Sulaki - 2015-11-03

Az Acer, a világ harmadik számú projektor brandja a napokban mutatta be az Acer V7500 1080p full HD projektorát. Az eszköz igazi házimozis szellemiségben fogant, az Acer V7500 100 százalékos sRGB támogatással és Acer Color

Az Acer, a világ harmadik számú projektor brandja a napokban mutatta be az Acer V7500
1080p
full
HD
projektorát. Az eszköz igazi házimozis szellemiségben fogant, az Acer V7500 100 százalékos sRGB támogatással és Acer ColorPurify technológiával rendelkezik, annak érdekében, hogy hűen tudja reprodukálni a valós színeket, egyszerűen kombinálva az RGB színpaletta összes jó tulajdonságával. Még akkor is, ha mostoha fényviszonyok uralkodnak, redukálva a szivárvány-effektet, színteltebb környezetbe ültetve.


Az Acer V7500 hordozza az Acer legújabb LumiSense+ technológiáját, amely intelligensen optimalizálja a képmegjelenítést visszafogott fénykondíciók mellett is, míg a
HDMI
3D
tökéletes 3D élményt ad 144 Hz-en. A DynamicBlack kiegészítő növeli a megjelenített képfolyam kontrasztarányát, analizálja a tartalmat képkockáról képkockára, majd dinamikusan beállítja az izzó fényerejét úgy, hogy a fekete szintek optimálisak maradjanak. Ezzel főként a filmek nézéséhez kapunk tökéletes hátteret, élvezve minden jelent lenyűgöző részletességét.


Tökéletes használhatóság, vékony dizájn, rugalmasság

A központi lencse lehetővé teszi az Acer V7500 projektor esetében, hogy a legegyszerűbb beállítások legyenek alkalmazhatóak, ha a nappaliban kerül telepítésre a házimozink. A kábelek elrendezéséért pedig a praktikus kábelfedő gondoskodik, így kiküszöbölhető az összegabalyodott drótok kerülgetése.

Négysarkos HV korrekciójával az Acer V7500 horizontális és vertikális képtorzítása minimális, 30 fokos szögtartományban hangolható megemelésnél, vagy eltolásnál. A felhasználók szabályos, négyszögletes vetített képet kapnak minden helyzetben.

Mi több, rendelkezésre áll opcionálisan a
WirelessHD
is, mely révén lenyűgöző 1080p full HD vetítés válik elérhetővé, kábelmentesen, kényelmesen. Mindössze egy dongle szükségeltetik, és máris nézhető a 60Hz-es full HD 3D stream, kábelek nélkül. Ráadásul a beépített 10 Wattos hangszóró még tovább növeli a felhasználói élményt.


 

Környezetbarát funkcionalitás

Az Acer EcoProjection technológia csökkenti az energiafelhasználást, akár 70 százalékkal. Mindehhez hozzájön még a testre szabható profilok jelenléte is, arra kihegyezve, hogy minél inkább gazdaságos és környezettudatos legyen a felhasználás. Az Acer ExtremeEco móddal kiterjeszthetjük akár 7000 extra órával az izzó élettartamát, megspórolva költségeket, biztosítva a projektor hosszú távú használatát. Az alacsony zajszint tiszta hangzást támogat, ezáltal prezentációk vezényelhetők le, illetve a szórakoztatás is garantált szinten tartható.

Az Acer V7500 projektor a legfrissebb példája annak, hogy világszínvonalú mérnöki munkánk milyen teret nyert az otthoni mozizás területén” – fogalmazott Melanie Tarpey, az Acer periféria-üzletágának vezetője. “A termék kimagasló képminőséggel rendelkezik, mely révén a mozi- és televízió megszállotjai otthon is élvezhetik kedvenceiket” – tette hozzá.