Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Mobil
Sulaki - 2015-11-06

A BlackBerry PRIV jelenleg 274 990 Ft-os áron előrendelhető a BerryBoltnál. Az ár magában foglalja az áfát és a két év jótállást. A PRIV várhatóan november végétől lesz elérhető a hazai piacon.

A biztonságos mobilkommunikációban vezető
BlackBerry
kanadai mobilgyártó legelső androidos okostelefonja, a BlackBerry PRIV novembertől Magyarországon is előrendelhető a BerryBoltnál, a BlackBerry megoldásokkal foglalkozó hazai webáruháznál.

A PRIV a BlackBerry hatékonyságát, biztonságát és adatvédelmi szolgáltatásait ötvözi a Google Play áruház alkalmazásainak sokaságával. Az elegáns, vékony formatervezésű, kicsúsztatható fizikai billentyűzettel, 5,4 colos, kétoldalt ívelt kijelzővel és nagy felbontású, 18MP-es kamerával ellátott BlackBerry PRIV a forma és funkció egyesítése, amelyet a vállalat büszkén hangoztatott örökségére, az adatbiztonságra és adatvédelemre építettek.

A PRIV fő jellemzői egyebek között:

  • Android 5.1.1 (Lollipop) operációs rendszer

  • Kiváló, 5,4 colos, kétoldalt ívelt 2560×1440 pixeles
    AMOLED
    kijelző

  • 2
    TB
    -ig bővíthető, 32
    GB
    belső tárhely, 3 GB memória

  • Fizikai
    QWERTY
    billentyűzet, érintésérzékeny funkcióval

  • Hosszú élettartamú 3410 mAh-ás akkumulátor

  • Schneider-Kreuznach® által tanúsított, 18
    megapixeles
    BSI-szenzorral ellátott autófókuszos hátlapi kamera f2.2 fényerővel, 2 megapixeles fixfókuszos előlapi kamera f2.8 fényerővel

  • 4k felbontású videofelvételi lehetőség

  • Különleges hangminőség

  • Magyar nyelvű menü és szövegbevitel támogatása

  • Méretek, tömeg: 147 (kinyitva 187) x 77,2 x 9,4 mm, 192 gramm




Szintén a BlackBerry PRIV vezeti be az exkluzív BlackBerry DTEK figyelmeztető rendszeralkalmazást, ami erőteljes adatvédelmet eredményez. A BlackBerry DTEK segítségével a felhasználó maga felügyelheti és ellenőrizheti személyes adatbiztonságát. A program többek közt megmutatja, hogy a telepített alkalmazások mely készülékfunkcióhoz, vagy személyes adathoz férnek hozzá, illetve segít a telefon biztonsági beállításaiban a nagyobb védelem érdekében.

"A PRIV megjelenése komoly űrt tölt be a mobilpiacon, hiszen az androidos okostelefonok színes kavalkádjában egyedülálló mobilbiztonságot és hatékonyságot kínál gyári sztenderdként. A BlackBerry hivatalos magyarországi viszonteladói partnereként büszkék vagyunk rá, hogy elsők közt a BerryBoltban érhető el ez a csúcskészülék, mely a felhasználók valós mobilkommunikációs igényeit, valamint adataik és privát szférájuk védelmét szolgálja" – mondta el Koi Tamás, a BerryBolt tulajdonosa.

Ár és elérhetőség

A BlackBerry PRIV jelenleg 274 990 Ft-os áron előrendelhető a BerryBoltnál. Az ár magában foglalja az áfát és a két év jótállást. A PRIV várhatóan november végétől lesz elérhető a hazai piacon.