Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Számítástechnika
Sulaki - 2016-04-24

A Switch Alpha 12 egy színtelt, 12 colos érintésérzékeny kijelzővel rendelkezik, mely ideális méret mindenkinek, aki alkot, szerkeszt, és/vagy tartalmakat tekint meg menet közben. Az IPS technológia remek, a felbontá

Az Acer bejelentést tett: megérkezett az új Switch Alpha 12 2 az 1-ben notebook, Windows 10-zel, Acer LiquidLoop hűtéssel, tökéletes teljesítménnyel, ultra vékony, rugalmas megközelítésekkel.

Az új Switch Alpha 12 iparágelső ventilátor mentes 2 az 1-ben notebookja, 6. generációs
Intel
Core i7, i5 vagy i3 CPU-val.


A Switch Alpha 12 az Acer újgenerációs 2 az 1-ben mobil termékcsalád tagja, mely a kivételes teljesítményre összpontosít, úgy, hogy mindeközben hűvös és csendes is tud maradni egyszerre” – nyilatkozta Jerry Hou, az Acer üzleti notebook ágazatának menedzsere. “Ez az új Switch Alpha vonal a legjobb tulajdonságait képviseli díjnyertes Switch 2 az 1-ben termékvonalunknak, mellé új opciókat is ad, mint például a ventilátor mentes kivitel, az ultra vékony csatolható billentyűzet, és a legfrissebb mobileszköz-teljesítmény” – fejezte be.

LiquidLoop hűtés: csendes működés, teljesítménynövelés és stabilitás

Az Acer Switch Alpha 12 ideális olyan helyekre, ahol a csendes működést követelik meg – például egy meetingen, többszemélyes irodákban, osztálytermekben, könyvtárakban. A csendes LiquidLoop hűtőrendszer végig stabil hőmérsékletet és stabil futást biztosít a Switch Alpha 12-nek, úgy, hogy nincs ventilátorzaj. Az eszköz iparágelső 2 az 1-ben eszköz, amely 6. generációs Intel Core processzort kapott, mely ventilátormentes kialakítással működik, akár egész napos, 8 órás akkumulátor üzemidővel.

A LiquidLoop hűtőrendszer fejlett stabilitást biztosít tehát, kompromisszumok nélkül, öntisztítő, porkizáró rendszerrel.

Sokoldalú 2 az 1-ben dizájn

Ténylegesen sokrétűen hasznavehető dizájnnal rendelkezik a Switch Alpha 12, stabil talapzattal, illetve egy csatolható billentyűzettel, Windows 10 operációs rendszerrel. Két billentyűzet opció érhető el, sztenderd, illetve háttérvilágításos megközelítés.

A Switch Alpha 12 speciális alumínium tokozást kapott, mely elegáns és modern egyszerre. A hullámos hajszál textúra még magasabb szintre emeli az eszköz küllemét, de kényelmet is ad utazás közben.

A Switch Alpha 12 teljes méretű billentyűzettel rendelkezik, hihetetlenül vékony és könnyű billentyűkkel. A mérések szerint csak 5.85 mm vékony, utazás közben egyébként nagyszerű gépelni rajta. A nagy trackpad sok gesztúrát és kiegészítő opciót támogat, míg a mágneses zsanérok biztonságosak, egyszerű csatlakoztatni, és beállíthatók ergonómikus szögek a legkényelmesebb használathoz. Ha az eszközt összahajtjuk, a dokkoló védi a kijelzőt, egyszerűvé téve az utazást. A vásárlók továbbá élvezhetik a 10 pontos érintésérzékenységet, valamint használhatnak Acer Active Pen-t is a bevitelhez.

Briliáns kijelző

A Switch Alpha 12 egy színtelt, 12
colos
érintésérzékeny kijelzővel rendelkezik, mely ideális méret mindenkinek, aki alkot, szerkeszt, és/vagy tartalmakat tekint meg menet közben. Az IPS technológia remek, a felbontás pedig meggyőző 2160 x 1440 (Intel
HD
Graphics 520), karakteres színek, éles felbontás a jellemző tulajdonságok. Kiválóan alkalmas videokonferenciák levezénylésére például, a Switch Alpha 12 webkamerája
1080p
full HD video- és audio felvételi lehetőséget kínál. Pluszban az Acer TrueHarmony magas teljesítményű hangrendszere dupla előlapi hangszórókon keresztül teljesedik ki, gazdag és élethű hanzásvilággal.


Ideális profiknak

Ahhoz, hogy egy
PC
jó 2 az 1-ben eszköz lehessen, szükséges a sokoldalúság. Kitűnő, ha tudjuk használni otthon, vagy az iskolában, de az sem hátrány, ha üzleti felhasználásban gondolkodunk. Ennek megfelelően használható egyebek mellett prezentációkhoz kijelzőként, tabletként rajzok, ábrák készítéséhez opcionális tollal.


Vékony, pehelysúlyú – mindent a legújabb technológiával

Az Acer Switch Alpha 12 vékony és könnyű (292.1x201.4x15.85 mm, 1250 gramm) – egyben a dokkolóval. Ha csak a táblagépet nézzük, úgy csak 9.5 mm vékonyságról, illetve 900 gramm súlyról beszélünk.

A Switch Alpha 12 128, 256 vagy 512
GB
-s
SSD
-vel kerül forgalomba, de bővíteni is lehet, méghozzá a
microSDXC
sloton keresztül. Az eszköz 8
GB
LPDDR3
SDRAM
-ot tartalmaz még, de létezik kisebb, 4 GB-s verzió is. Jelen esetben is megtalálhatjuk az
USB
3.1 Type-C portot, mely segítségével gyors adatátvitel érhető el akár 5Gbps sebességig.