Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Számítástechnika
Sulaki - 2016-06-28

  Az Acer bemutatta a legújabb ultra vékony sorozatú S notbookokat: az Acer Aspire S 13 például tökéletes mérnöki munkát hordoz, mindazon dizájn-érzékeny felhasználók számára, akiknek a külső i

 

Az Acer bemutatta a legújabb ultra vékony sorozatú S notbookokat: az Acer Aspire S 13 például tökéletes mérnöki munkát hordoz, mindazon dizájn-érzékeny felhasználók számára, akiknek a külső is fontos tényező. A kecses borítású laptopok manapság a legjobb ár-érték arányú céltermékek a piacon, minden olyan kiegészítővel felvértezve, amelyek a munkához és játékhoz egyaránt elengedhetetlenek.

Az Aspire S 13 erőteljes komponensekből épül fel, jó egyensúlyt teremtve a tömeg, a teljesítmény, valamint a méret együttesében” – fogalmazott James Lin, az Acer konzumer notebook üzletágának vezetője. “Jelenleg nincs is más olyan eszköz a piacon, amely hasonló dizájn-teljesítmény párost ígérne ezen az alacsony áron” – tette hozzá.

Aspire, még többet nyújtva

Windows 10 alapokon, 10 pontos érintőképernyővel még meggyőzőbb az Aspire S 13. Ehhez még hozzájön a 6. generációs
Intel
Core CPU-jelenlét, illetve az akár 8GB LPDDR3 rendszermemória, valamint az 54 Wh-s 3 cellás lítium-ion akkumulátor, mellyel akár 13 órás rendelkezésre állási idő is elérhető.


Ha mindez nem lenne elegendő, kapunk
USB
3.1 szabványt is, Type-C porttal, mely révén ultragyors adatátvitel valósítható meg. Az USB 3.0 porton át tölteni is tudjuk egyéb eszközeinket, még akkor is, ha az Aspire S 13 kikapcsolt állapotban van. Mindezek mellett a vezetéknélküli kapcsolódás is remek, ehhez a 802.11ac szabvány nyújt hathatós segítséget, 2x2 MU-MIMO kiegészítéssel.


 

 

Aspire, még több élménnyel

Az Aspire S 13 a legjobb szórakoztatás- és munkavégzés lehetőségét garantálja. A full
HD
érintőképernyő széles látószögű IPS technológiával lenyűgöző látványvilágot ígér, legyen szó akár mozifilmekről, vagy egy prezentációról. Az Acer BluelightShield segít megóvni a szemet a káros kékfény sugárzásoktól. A háttérvilágítás fényereje automatikusan is kezelhető, így szinte nem lesz olyan környezet, ahol ne használhatnánk optimálisan az eszközt.


Az Acer TrueHarmony és Dolby Audio felsőbb szintekre emeli a minőséget a kategóriában, a hanghatás csúcsrajáratott, moziszerű hangélményt kapunk surround megközelítéssel. A legújabb
szoftver
alapú felhasználói interfész tovább fokozza a felhasználás könnyedségét.


Aspire, még megdöbbentőbben

Azoknak, akik kifejezetten érzékenyek a technológia vívmányai kapcsán, az Aspire S 13 egy etalon: ultra vékony és pehelysúlyú, 327x228x14.58 mm méretezésével igazán meggyőző, ráadásul mindössze 1.42 kilogramm a tömege. Több színben rendelhető, dinamikus küllemmel, mely által kirí a tömegből ez a termék.