Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Számítástechnika
Sulaki - 2016-07-01

Megbízható és gyors számlanyomtató, amely mobil csatlakoztathatósággal teszi egyszerűvé a web-, illetve mobil szolgáltatások hozzáadását a hagyományos PC-alapú POS-rendszerekhez.

Az Epson bemutatta a csúcstechnológiás TM-T88VI számlanyomtatót, amely a hagyományos PC-alapú POS-rendszerekkel és az egyre népszerűbb webes és mobil megoldásokkal egyaránt könnyedén használható. Így a készülék ideális olyan üzlet-, bár- és étteremtulajdonosok számára, akik új kapcsolatteremtési lehetőségeket keresnek ügyfeleikkel, illetve azoknak is, akik a kombinált vagy inkább a hagyományos beállításokat alkalmaznák.

 

A sokoldalúság mellett a TM-T88VI kiemelkedő teljesítményt nyújt, akár 350 mm/mp-es nyomtatási sebességgel és az Epsontól megszokott megbízható működéssel. A papír visszaléptető funkcióval a felhasználó papírt takaríthat meg anélkül, hogy ez hatással lenne a teljesítményre, így csökkentheti a költségeket és a papírveszteséget.

 

Laura Hennigfeld, az Epson Europe termékmenedzsere elmondta: „Számtalan olyan vállalkozás létezik – különösen a kiskereskedelemben és az éttermek között –, amely szívesen felfedezné, hogy a webes és mobil POS-megoldások miként növelhetik a hatékonyságot és az ügyfelek elégedettségét, viszont nem akar azonnal elköteleződni egy teljesen új rendszer mellett. A TM-T88VI támogatja az együttes használatot, így a felhasználók több lépésben adhatnak hozzá webes és mobil POS-szolgáltatásokat, valamint választásuk szerint önállóan vagy párhuzamosan futtathatnak rendszereket.”

 

A közvetlen nyomtatás a kiszolgálóról (Server Direct Print) funkció lehetővé teszi a TM-T88VI számára, hogy közvetlenül a webes szerverről nyomtasson.

A készülék támogatja az adatjelzőket (beacons) is, amelyek segítik a mobileszközöket a legközelebbi nyomtató megtalálásában, így ideális választás lehet a több nyomtatót is tartalmazó POS-környezetben, míg az NFC-támogatásnak köszönhetően könnyedén párosítható tabletekkel, okostelefonokkal és más mobileszközökkel is.



A TM-T88VI mérete megegyezik a TM-T88V számlanyomtatóéval, így a felhasználó a pult átrendezése nélkül válthat egy új rendszerre, ráadásul a készülék fekete és fehér színben is elérhető, hogy bármilyen stílusú üzletben, bárban vagy étteremben helyet kaphasson.

 

A TM-T88VI nyomtató 2016 júniusától érhető el.

 

Főbb jellemzők

Csúcstechnológiájú számlanyomtató mobil csatlakoztathatósággal, gyors nyomtatási sebességgel és kiemelkedő megbízhatósággal

Tökéletes választás az olyan kiskereskedők számára, akik a mobil POS-megoldásokat a hagyományos PC-alkalmazásokkal szeretnék kombinálni

Az Epson ePOS-technológiának köszönhetően webes alkalmazásokból és okoseszközökről is nyomtathat

USB-ről és hálózatról (ePOS) is nyomtathat – ideális a mobil ePOS-megoldások felé elmozduló kiskereskedők számára

Nyomtatási sebessége akár 350 mm/mp

A többféle szürkeárnyalatú nyomtatással pontosabban jelenítheti meg a logókat és a képeket

A közvetlen nyomtatás a kiszolgálóról (Server Direct Print) funkcióval közvetlenül a webes kiszolgálóról nyomtathatja az adatokat

Támogatja a
HTTPS
protokollt a biztonságos, teljes körű adattovábbítás érdekében


A papír visszaléptető funkcióval a felhasználó hatékonyan takaríthat meg papírt

Sokféle eszközzel ellátott, az egyszerű és költséghatékony használatot támogatja

Elérhető fekete vagy fehér színben, amely megfelel az üzlet vagy az étterem dekorációjának, továbbá választhat a Bluetooth- vagy Wi-Fi-kompatibilis modellek közül