Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Mobil
Sulaki - 2016-07-01

Több millió Viber-felhasználó töltheti le mostantól a My EXIT Adventure matricaverseny győztesének hivatalos matricacsomagját.

Több millió Viber-felhasználó töltheti le mostantól a My EXIT Adventure matricaverseny győztesének hivatalos matricacsomagját. A világ egyik legnagyobb zenei fesztiváljának számító EXIT és a több mint 754 millió felhasználóval rendelkező Viber nemzetközi dizájnversenyen választotta ki a győztes grafikákat. Ötven ország versenyzői közül egy orosz pályázó, Tanya Zaytseva a matricaverseny győzteseként 3000 dolláros fődíjat és két személyre VIP részvételt nyert a Szerbiában és Montenegróban is megrendezendő EXIT Adventure fesztiválsorozatra, ahol a backstage-ben a nemzetközi zenei világ szupersztárjaival találkozhat. Az EXIT Fesztivál és a Sea Dance Fesztivál az elsők a legnagyobb zenei fesztiválok közül, amelyek saját hivatalos Viber matricacsomagot indítottak.

 

Az „Exit Adventure” matricák célja, hogy kifejezze fesztivál-életérzést, illetve a fesztiválok nyelvén közelebb hozza egymáshoz a fiatalokat világszerte. A matricacsomagot az EXIT születésnapján, június 29-én tették elérhetővé orosz és szerb nyelven, július 4-től pedig az angol nyelvű verzió is letölthető.

 

A fesztiválsorozat keretében az EXIT fesztivált július 7–10. között rendezik meg a Péterváradi Erődben, míg a montenegrói Sea Dance fesztivál július 14-től 16-ig tart majd. Az eseményen fellép többek között Ellie Goulding, a Bastille, Wiz Khalifa, Skrillex, David Guetta, Robin Schulz, a Prodigy és a Hurts is.

 

Az érdeklődők már az EXIT Adventure indulása előtt exkluzív információkat kaphatnak a fesztiválról a Viber EXIT Adventure Public Chat csatornáján sőt, a fellépők is itt válaszolják meg a rajongók kérdéseit, valamint az EXIT Adventure egyes eseményeiről is tájékozódhatnak a követők. A hivatalos Public Chat csatorna a következő linken érhető el: http://viber.com/exit.