Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Számítástechnika
Sulaki - 2016-07-27

A szükséges plusz minden gaming egérhez

Bármilyen egeret is használunk játék során, hatékonyságunk maximumát csak akkor érhetjük el, ha a megfelelő gördülési felületet biztosítjuk az egér számára. A Fieris, a SpeedLink most bemutatott új egérpadja, a különböző érzékelőtípusokkal szerelt egerek mindegyiknek tökéletes társa, attól függetlenül, hogy azokat éppen milyen dpi-felbontás beállítás mellett használjuk.

 

A haladó játékosoknak szánt, a lézeres és az optikai érzékelőkre egyaránt optimalizált, 35,5*25,5 cm széles és 4 mm magas Fieris egérpad négy rétegből épül fel: a merev, tökéletesen tapadó gumitalpra egy vörös fényben izzó műanyag réteg került, amelyet egy lágy habszivacs takar, a csúszási felületet pedig egy finom textilréteg adja, amely csaknem súrlódásmentes egér használatot biztosít. A minden körülmények között pixel-pontos és egyben villámgyors irányítást lehetővé tevő,
USB
áramellátással működő egérpad a kemény használati körülmények által megkívánt anyagokból épül fel, így hosszú éveken át hű társa maradhat a maximális teljesítményre törekvő játékosoknak.


A Fieris egérpad már Magyarországon is elérhető, 14 499 Ft-os javasolt végfelhasználói áron.