Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Autó
Sulaki - 2016-09-30

Kirándulásra fel!

Az őszi időszak a kirándulások, túrázások ideje, amihez valljuk be szükségünk van egy megbízható autós társra is. Nos, a Ford idén több remek választást is nyújt ezekhez az utakhoz, amik hamar a család kedvenceivé válnak.

„A városi szabadidő kategória, vagy ismertebb nevén SUV 3 új modellel bővül idén. Eddig a Ford Kuga volt a legismertebb, amely már bizonyított a vásárlók körében”- árulta el Pál László, a Ford Solymár értékesítési tanácsadója, aki azt is hozzátette, hogy ez a modell is meg fog újulni évvégén. „A két másik újdonságunk viszont már megvásárolható: a kisebb, fürge EcoSport modellünk és a nagyobb méretű prémium SUV, a Ford Edge.”

A praktikus SUV modell
„Az EcoSport a kisebb és praktikusabb belső elhelyezésével egy kisautó lehetőségeit rejti, miközben ötvözi az SUV kategória terepképességével.  Páratlan 505 mm-es gázlómagasságával, kategóriát megszégyenítő csomagterével, illetve az utasterében elhelyezett 20 rakodórekesszel, a mindennapokban nagyon praktikusnak bizonyul.”
Az EcoSport tökéletesen kombinálja egy kisautó fürgeségét és takarékos működését azzal a sokoldalúsággal és térkínálattal, amit a vevők elvárnak egy SUV-tól!A mutatós és kemény EcoSport a világ első SUV modellje, ami 1,0 literes motorral is kapható, és az első európai Ford, amelynek felszereltségi listáján az AppLink technológiával kiegészített Ford SYNC is szerepel, ami lehetővé teszi az okostelefonos alkalmazások hangvezérlését, miközben a vezető a kezét a kormánykeréken, tekintetét pedig az úton tarthatja.

Prémium kategória, számtalan extrával
Nagyobb kategóriában a Ford Edge modellünk, a prémium kategóriát kedvelőknek készült, kifinomult anyagminőségekkel, kategória első helykínálattal valamint merész, sportos külsővel”- magyarázza Pál László, a Ford Solymár értékesítési tanácsadója, aki számtalan extráról is beszámol. „A vezetéstechnológiai berendezések közül 18 darab is megtalálható benne, radarokkal, szenzorokkal, kamerákkal párosítva (gyalogosfelismerő, ütközésmegelőző rendszer, sávelhagyásra figyelmeztetés, sávtartó segítség és rengeteg kényelmi extra (napimádóknak nyitható panorámatető, ülésszellőztetés, ülésfűtés, kommunikációs rendszerek, wifis technológiák). Az Edge hatalmas csomagterével a nagycsaládos autókhoz hasonlóan nagyon kényelmes, prémium komfortot és kifinomultságot nyújt. A legmagasabb szintű kifinomultságot az Aktív Zajkioltás technológia, a zajszigetelésre optimalizált felépítmény, a csendes hajtáslánc és az áramvonalas karosszéria garantálja.”