Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Szerver/Üzlet
Sulaki - 2016-10-26

A Sharp 6.000 irodai dolgozót kérdezett meg kilenc európai országban, köztük 500 főt Magyarországon

Egy átlagos magyar iroda a lehető leghatékonyabb? Rendelkezik a legújabb összekapcsolt eszközökkel? Készülékei úgy vannak beállítva, hogy mindenkinek időt takarítsanak meg? Vagy olyan, mint legfrissebb kutatásunk átlagos irodája, ahol az elavult vagy éppen nehezen használható készülékek lelassítják az irodai munkát?

 

A Sharp 6.000 irodai dolgozót kérdezett meg kilenc európai országban (köztük 500 főt Magyarországon), és azt állapította meg, hogy az átlagos európai munkavállaló évente 19 napot veszteget el a lassú vagy nem hatékony technikai berendezések miatt. Ez közel négy elfecsérelt hétnek felel meg. Az irodai készülékeknek a gyorsabb munkát kellene elősegíteniük, de a valóságban a régi berendezések és az elavult, nehezen kezelhető
szoftverek
a legtöbbször idejük elvesztegetésére kényszerítik a felhasználókat.


 

A kihasználatlan idő elszalasztott lehetőségeket, kiesett profitot, sőt akár elveszített munkavállalókat is jelenthet. Mit tehet, hogy visszaszerezze ezt az időt? Nem elég a megfelelő hardverrel és szoftverrel rendelkezni, hanem a hatékonyságot is a középpontba kell állítani, és meg kell változtatni a viselkedéseket.

 

A Sharp az időgazdálkodás szakértőjével, Clare Evans-szel (a Time Management for Dummies sikerkönyv szerzőjével) együttműködve kidolgozott néhány tippet és tanácsot, amit minden iroda kipróbálhat, méretétől és költségvetésétől függetlenül, hogy visszaszerezze a jelenleg elvesztegetett perceket és órákat.

 

Ha többet szeretne megtudni arról, hogy hogyan teheti irodáját hatékonyabbá, látogasson el a www.sharp.hu/unlock oldalra és töltse le ingyenes tanulmányunkat.

 

Megjegyzések:

  • a kutatást kilenc európai ország (Franciaország, Németország, Egyesült Királyság, Olaszország, Svédország, Lengyelország, Hollandia, Csehország és Magyarország) 6.045 irodai dolgozójának részvételével végezték el.

  • A kutatás során egy munkanapot 8 órásnak vettek.

  • Egy év 250 munkanapból áll (hétvégék és a kutatásban részt vett kilenc ország átlagos ünnepnapjai nélkül).