Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Informatikai partnerünk a HP
Multimédiás partnerünk az LG
www.cloudmanager.hu
Szórakozás
Sulaki - 2016-11-07

Kneszl Beáta Carmen: „Csak egy közvetítő vagyok, de 140 millió ember áll mögöttem.”Az "Én, a megbélyegzett" című regény egy olyan humorban és fordulatokban gazdag, nyílt kitárulkozás, amelyet nem lehet szó nélkül hagyni. Irreális élethelyzetekből derül ki, hogy milyen nehéz élete van azoknak, akik a Borderline szindróma szenvednek.

Kényszerzubbonyban érkezett könyvének bemutatójára csütörtökön Kneszl Beáta Carmen, az "Én, a megbélyegzett" című Borderline szindrómáról szóló regény szerzője.

Carmen kötete egy olyan humorban és fordulatokban gazdag, nyílt kitárulkozás, amelyet nem lehet szó nélkül hagyni. Irreális élethelyzetekből derül ki, hogy milyen nehéz élete van azoknak, akik a Borderline szindróma szenvednek. Ezek alapján az olvasó joggal hiheti, hogy a leírtak a fantázia szüleményei. Pedig nem! A regény minden egyes szava igaz. Az írónő még messzebbre megy... Névvel, arccal vállalja azt, amiről más mélyen hallgatna...

"A Borderline szindróma „jelenléte” napjainkban számottevő. Olyannyira, hogy a világon több mint 140 millió embert érint! A regény nem egy orvosi szakkönyv, hanem egy saját tapasztalatokon nyugvó mű, ami hiánypótló az irodalmi palettán. Talán nem túlzás azt állítani, hogy ilyesfajta nyílt kitárulkozásban rég nem volt része az országnak, de legjobb tudomásom szerint még a világnak sem" - mondta Kneszl Beáta Carmen.

A Havas Henrik által ajánlott, az "Én, a megbélyegzett" bemutatóján Dr. Keresztes Zoltán pszichiáter és Dr. Latorcai Ujházi Aranka is részt vettek, s beszédükben orvosi szempontból is értékes műnek jellemezték a regényt.