Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Szórakozás
K-Marcell - 2016-11-17

Az elmúlt évek legnagyobb magyar zenei produkciója, és egyben a legnagyobb hazai zenekar áll színpadra 2016. december 28-án a Papp László Budapest Sportarénában

Ellátogattunk a sajtónyílvános oróbára, amely a Pannónia Stúdióban volt megnézhető és meghallgatható. Nagy örömömre sikerül beszélni Csapó Ádám producerrel is beszélgetnünk.Ádámtól megtudhadtuk néhány információt a zenekarról és a megalakulásáról: a Palladio zenekar létrejötte kb. másfél éve kezdődött körvonalazódni.A szervezők nem szerették volna kiélezni egy-két hírességre a zenekart, mert alapvetően nem ez volt a cél, hanem Inkább tehetséges magyar zenészeket kerestek, különféle zenei műfajból, és így akarták a sokszínűség jegyében felépíteni a zenekart.Azonban ez nem zárja ki, hogy ne legyenek külföldi előadók is majd a nagy bemutató koncerten.
 
Általánosságban elmondható, hogy a zenekar tagjai: zenét oktató tanárok és a  növendékeik, akik tehetségükről tettek tanúbizonyságot. A felkészülés fnagyon fontos a zenekar számára mind zenei téren, mind látványtechnikai szempontból.Ezért sokat próbálnak hétről-hétre, a sikeres produkció érdekében.
 
Jó volt hallani a próbán, hogy a produkcióban különféle zenei stílusú zenék voltak feldolgozva, különleges ütemezésekkel. Ennek eredményeképp meglehetősen széles spektrumban élvezhetik majd a hallgatók és a nézők a zenekar előadását decemberben a nagy koncerten.