Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Szerver/Üzlet
Sulaki - 2017-03-25

Az ügyfél már a projekt kezdeti szakaszában bevonta a Siemenst szállítóként

Oslo város vezető testülete a Siemenst választotta ki arra, hogy biztosítsa az épületüzemeltetési rendszert és az épületautomatizálási eszközöket az új Munch Múzeum számára. A Siemens a Desigo CC épületüzemeltetési platformot fogja telepíteni a norvég főváros képtárában, ideértve az összes kapcsolódó automatizálási berendezést, panelt és szükséges interfészt, a tervezési, programozási és üzembe helyezési feladatokat, valamint a múzeum alkalmazottainak oktatását.

"Az új Munch Múzeum küldetése az, hogy biztonságban és megfelelő módon megőrizze az örökkévalóság számára a kiállított értékes műtárgyakat. Következésképpen az összes ilyen szerződés nagyon fontos számunkra" - mondta Eli Grimsby, Oslo kulturális- és sportlétesítményeinek igazgatója. A Desigo CC fogja vezérelni az épület gyakorlatilag minden szakterületének eszközeit, biztosítva a jobb áttekintést és a könnyebb üzemeltetést. A tervezési és konstrukciós fázis már elkezdődött, a projekt befejezésére pedig várhatóan 2019 vége felé kerül sor. A megrendelés értéket több mint 1,1 millió euróra becsülik.

Az ügyfél már a projekt kezdeti szakaszában bevonta a Siemenst szállítóként. A korai integráció jobb általános megoldást eredményez, mivel ez segít abban, hogy már a kezdetektől kiküszöböljék a műszaki rendszerek gyengeségeit.

"Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy elnyertük ezt a szerződést. Ez jelzi, hogy a megfelelő áron kínáltuk szakértelmünket és megoldásainkat. A Munch Múzeumra és a Norvég Élettudományi Egyetem Ås-ban levő campusára vonatkozó megállapodások, amiket a nyári szünet előtt kötöttünk, jelentős és óhajtott szerződések egy olyan piacon, ahol igen éles a verseny" - jelentette ki Helge Rysjedal, a Siemens Norway (Norvégia) értékesítési vezetője.