Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Számítástechnika
Sulaki - 2017-03-25

Az XPG Z1 és Flame DDR4 memóriák kompatibilisek az AMD új processzorcsaládjával

Az ADATA bejelentette, hogy az összes DDR4 memóriája (az XPG termékcsaládból) hivatalosan is megkapta az
AMD
minősítését, ami azt jelenti, hogy az tökéletesen együttműködik az AM4 tokozással rendelkező, nemrég elindított Ryzen processzorokkal. Az XPG memóriákat MSI alaplapokkal használták, ez is előrevetíti az ADATA és az MSI közti jelenlegi és jövőbeni együttműködést.


 

Milyen előnyökkel jár az a minősítés?

A hivatalos minősítéssel az AMD elismeri, hogy a vásárló az AMD AM4 alaplappal teljesen egészében kompatibilis XPG DDR4 memóriát tud vásárolni. Az XPG DDR4 bekerült az AMD QVL-be (minősített beszállítók listája), így a végfelhasználók biztosak lehetnek a zökkenőmentes telepítésben és kompatibilitásban.

 

Kiváló választás a tuningolóknak

Az AMD minősítése kiterjed továbbá az A-XMP-re, ami az AMD extrém memória profilja. Ez azt jelenti, hogy az XPG DDR4 memóriái nem csak a gyári standard sebességen működnek, hanem a tuningolók számára fontos megbízhatóbb, stabilabb és nagy teljesítményű alkatrészekből lettek összeszerelve, így magasabb sebességre is képesek.

 

A minősített XPG DDR4 modellek teljes listája

Terméknév

Típus

XPG Flame

DDR4-2400 U-DIMM

DDR4-2666 U-DIMM

DDR4-2933 U-DIMM

XPG Z1

DDR4-2400 U-DIMM

DDR4-2666 U-DIMM

DDR4-2933 U-DIMM

DDR4-3200 U-DIMM

 

Az XPG by ADATA-ról
Az Xtreme Performance Gear, vagy más néven XPG, nagyteljesítményű és különleges dizájnú, az ADATA gamereknek és overclockereknek szánt termékcsaládja. Az XPG csapat tagja játékosok és tuningolók és sok időt fektetnek a csapatépítésre. Az XPG termékek még az ADATA A+ tesztelésén is túlmutatnak, így biztosítják a teljesítményt és a stabilitást a gaming, a benchmarkok és túlhajtás rajongóinak. Az XPG világa új, izgalmas határokat feszeget a csúcstechnológiák összekapcsolásával valamint iparágvezető partnerekkel a legfejlettebb grafika, fizika, játék terén – illetve növekvő figyelmet fordít a virtuális valóságra. Az XPG termékvonal nem csak puszta teljesítményével tűnik ki, hanem a megjelenésre, dizájnra is a stílusra is nagy hangsúlyt fektet. Az XPG azonnal felismerhető agresszív de mégis finom megjelenésével. A továbbfejlesztett hűtőbordával és magas sebességű memória-modulokkal az XPG mindent duplán biztosít a teljesítmény megszállottjainak. Az XPG termékek világszerte több tekintélyes elismerést kaptak, mint például a
Good Design Award
(Japán) és a Taiwan Excellence Gold Award. További tájékoztatásakért látogassa meg a www.adata.com/xpg weboldalt.