Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Számítástechnika
Sulaki - 2017-04-26

A nagy teljesítményű A3 nyomtatók világszínvonalú informatikai védelmet biztosítanak és felgyorsítják a munkát a jövő irodáiban

A HP Inc., a nyomtatóipar világelső vállalata megkezdte legújabb A3 multifunkciós nyomtatóinak szállítását több mint 80 országba, a világ legnagyobb piacaira. Ez a következő generációs portfólió 54 eltérő termékváltozatot foglal magában, így a hivatalos értékesítési partnerek maximálisan személyre szabott megoldásokat kínálhatnak ügyfeleik számára. Az online sajtóanyag itt érhető el.

Az új A3 portfólió átalakítja a nyomtatási élményt a felhasználók és a nyomtatási szolgáltatást nyújtók számára egyaránt: amellett, hogy a rendszer fejlett biztonsági megoldásai egyedülállóak a piaconi, a HP PageWide technológia megfizethető árú színes nyomtatást biztosít, a HP Smart
Device
Services technológia pedig hosszabb aktív üzemidőt garantál.


Célunk, hogy A3 multifunkciós nyomtatóink olyan átütő technológiát és nyomtatási eljárásokat biztosítsanak partnereinknek, amelyek minden aktuális és jövőbeli igényüket kielégítik – mondta Tuan Tran, a HP Inc. irodai nyomtatási megoldásokért felelős üzletágának globális ügyvezetője. - Beteljesítettük vállalatunk egyik küldetését, új piaci trendet teremtettünk. Felhasználtuk azt a hatalmas mennyiségű tapasztalatot, amelyet a kereskedelmi és nagyüzemi nyomtatás terén szereztünk, így sikerült tovább finomítani készülékeink kialakítását, valamint nagyobb nyomtatási sebességet elérni, mindezt magasabb minőség és alacsonyabb költségek mellett.”

A HP Inc. több mint 500 viszonteladóval kötött partnerségi szerződést, akik így képviseletet biztosítanak a cég számára a világ legnagyobb és leggyorsabban fejlődő piacain, valamennyi kontinensen. Az A3 nyomtatók érkezésével a partnerek megnövekedett forgalomra és bevételre számíthatnak ebben az 55 milliárd dollár összértékű értékesítési szegmensben.

A partnereinkkel történő szoros együttműködés során átbeszéltük felmerülő igényeiket és az eddig használt megoldások eredményességét, így kerek képet kaptunk üzleti modelljükről – mondta Aurelio Maruggi,a HP Inc. A3-as megoldásaiért felelős üzletágának ügyvezetője. - A közös munka nemcsak megerősítette kapcsolatunkat a partnerekkel, de közvetlenül is pozitív hatással volt a végleges termékkínálatra.”




Fejlett biztonság és hálózatvédelem

A HP Inc. új A3 termékcsaládjának tagjai a piacon elérhető legfejlettebb biztonsági funkciókkal rendelkeznek, amelyek ma már elengedhetetlenek a nagyvállalati nyomtatókat célzó támadások elleni küzdelemben. A HP Inc. új eszközei így a világ legbiztonságosabb nagyvállalati nyomtatóinak tekinthetők. A modern multifunkciós nyomtatók egyre inkább hasonlítanak személyi számítógépekre. A világon használt több százmillió ilyen készülék mindössze 2 százaléka tekinthető biztonságosnak. Ebből egyértelműnek tűnik, hogy a nyomtatási biztonság lehet az egyik legsürgetőbb fejlődési terület a vállalatok számára. A HP Inc. nagyvállalati multifunkciós nyomtatóinak átfogó biztonsági megoldásai magas fokú védelmet biztosítanak minden céges eszköznek, adatnak és dokumentumnak, elősegítve a biztonsági rétegeken alapuló rendszer kialakítását, amely elengedhetetlen a modern támadások kivédéséhez.




Felhőalapú innováció és alacsonyabb költségek

A HP Inc. multifunkciós A3 nyomtatóinak teljes termékkínálata – beleértve a három PageWide és a tizenhárom LaserJet platformot – együttműködik az új felhőalapú HP Smart Device Services (SDS) szolgáltatással. Az SDS maximális aktív üzemidőt biztosít a készülékeknek a fejlett diagnosztikai szolgáltatások, a készülékspecifikus hibaelhárítás és a távoli beállítási megoldások révén, kiegészítve a multifunckiós nyomtatók üzemeltetésével kapcsolatos piacvezető eszközkészletet.

A HP PageWide Pro készülékek megfizethető árú színes nyomtatást biztosítanakii, kategórián belül a leggyorsabb nyomtatási sebességek mellettiii. Az egy- és a multifunkciós készülékek nyomtatási sebessége 35 oldal/perc és 60 oldal/perc között változik. Ez akár 80 oldal/perc sebességig növelhető általános irodai üzemmódban. A PageWide technológia valóban fenntartható megoldást biztosít: a nyomtató hétszer kevesebb energiát fogyaszt, mint a hasonló kategóriájú színes lézernyomtatók, miközben sokkal kevesebb hulladék származik a szükséges nyomtatóanyagok és a hosszú üzeméletű fogyóeszközök csomagolásából.




Elérhetőség

A HP Inc. A3 multifunkciós nyomtatói a hivatalos értékesítési partnerektől, illetve közvetlenül a HP Inc-től vásárolhatók meg. További információt itt talál.

iA HP Inc. nagyvállalati kategóriás készülékei esetében, FutureSmart 3.7 vagy újabb változatú vezérlőprogrammal. Az összehasonlítás a HP 2016-os felmérése alapján készült a kategórián belüli nyomtatók beágyazott biztonsági szolgáltásainak összevetésével. Kizárólag a HP Inc. kínál ilyen sokoldalú biztonsági megoldásokat, kezdve a rendszer sértetlenségének ellenőrzésétől a
BIOS
önjavító képességéig. A kompatibilis termékek listája
itt érhető el:. További információkat itt olvashat.

ii A legalacsonyabb nyomtatási költségű színes oldalak a szerződésen kívül értékesített nyomtatókra érvényesek:  A HP PageWide A3-as papírméretű nyomtatóinak összevetése az egyező kategóriába tartozó multifunkciós színes tintasugaras és lézernyomtatókkal (3000$ – 7499$ / 2775€ – 6935€), az egyfunkciós színes tintasugaras és lézernyomtatókkal (1500$ – 2999$ / 1390€ – 2770€) az IDC 2017. január-februárban közzétett, a 2016-os negyedik negyedéves piaci részesedésekre vonatkozó felmérése alapján készült. Az oldalköltségek összevetése a Gap Intelligence 2017. január-februárban közzétett, az árazásra és promóciókra vonatkozó felmérése alapján készült. Az összehasonlításban szerződésen kívül értékesített készülékek és eszközök szerepelnek, a gyártók legnagyobb kapacitású festékkazettáival, hosszú üzeméletű fogyóeszközeivel és a megadott oldalhozamokkal. A HP Inc. készülékek átlagos hozamának mérése az ISO/IEC 24711 szabvány és az általános üzemmódban való folyamatos nyomtatási sebesség alapján történt. A valós hozam a nyomtatott oldalak tartalmától és más tényezőktől függően is változhat.  További információk: http://www.hp.com/go/learnaboutsupplies és www.hp.com/go/PageWideClaims

iii Az A3-as papírméretű nyomtatók oldalnyomtatási sebességének összehasonlítása a gyártók által megadott specifikációk szerint történt, számba véve az A3 színes vállalati nyomtatókat (1500$ – 2999$) és a multifunkciós nyomtatókat (3000$ – 7499$) 2017 februárjáig a HP PageWide termékek kivételével, az IDC 2016 negyedik negyedévében közzétett jelentése alapján. A HP PageWide sebességének mérése általános irodai üzemmódban történt, az első oldalak kihagyásával. További információk: www.hp.com/go/printerspeeds és www.hp.com/go/PageWideClaims.