Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Szórakozás
Sulaki - 2017-04-26

Kulka nagyon élvezte a forgatást

Közel félidőnél jár a Liza, a rókatündér rendezője, Ujj Mészáros Károly második mozifilmje, a X. forgatása. A napokban fejezte be filmbéli munkáját Kulka János, aki kifejezetten élvezte a forgatást. A fordulatokban gazdag, skandináv típusú krimi várhatóan 2018 első felében kerül majd a mozikba.

Kulka János elárulta, hogy nagyon várta  a X. forgatását, ami érthető, hiszen pontosan egy éve állt utoljára a kamerák előtt, és azóta nem végzett színészi munkát. Kifejezetten élvezte a forgatást, és sajnálja, hogy  gyorsan véget ért. Nagyon szerette a forgatással járó koncentrált munkát, hiszen szerepe szerint - amiről nem árulhat el semmit - a mosolygó, jókedélytől kezdve a kétségbeesett sírásig sokféle, szélsőséges állapotot kellett megélnie.

 

Izgalmasnak találtam a helyszínen összevágott jeleneteket, nagyon jónak tartom a stábot, és jólesett, hogy mindenki kedves volt hozzám.” – nyilatkozta. A film rendezőjében, Ujj Mészáros Károlyban, számára az az egyik legfontosabb érték, hogy határozottak az elképzelései. Végül hozzátette, hogy Balsai Mónival, akit nagyon tehetségesnek tart, öröm volt újra együtt játszani.

 

Kulka János ezzel a filmmel tér vissza a vászonra. A fordulatokban gazdag történet egyik főszereplőjét alakítja majd.  A X.-ben Balsai Móni, Schmied Zoltán és Bede-Fazekas Szabolcs, nyomozót alakítanak majd, és a további szerepekben is olyan ismert színészeket láthatunk majd többek között, mint Básti Juli, Hámori Ildikó, Szirtes Ági, Fekete Ernő és Szabó Győző.