Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Szórakozás
sulaki - 2017-05-23

A debreceni stadionban aludt a Pepsi focis realityjének főhőse, Egerben pedig lakáskoncertet adott

Stadionban sátrazott, és túl van első lakáskoncertjén a Pepsi kalandora, Saiid. Az Akkezdetphiai zenekar alapítója már hat napja úton van a cardiffi UEFA Champions League döntő helyszínére: a nem mindennapi utazást maguk a rajongók irányíthatják a Pepsi Facebook oldalán keresztül.

 

„Sokan kérdezik tőlem, de <<félreérthető>> kérést nem kaptam, de ebben a kalandban tényleg minden a rajongókon múlik. Én pedig szeretem a kihívásokat, és izgatottan várom, mit hoznak a következő napok” – mondja Süveg Márk, alias Saiid az utazós-focis reality első napjairól.

 

„A Pepsi-kampány épp a múlt héten indult. Egy olyan különleges, 21 napos, interaktív Facebook realitybe hívtuk meg a Facebook oldalunk követőit, amelynek végállomása a szezon nagy focis eseménye, az UEFA Champions League cardiffi döntője” – ismertette a kampányt Buzder Nikoletta, a PepsiCo Hungary marketing igazgatója.

 

Most először maguk a játékban résztvevők alakíthatják az eseményeket, és kísérhetik el Európán átívelő útjára a kampány főhősét, Saiidot. A háromhetes túra során Saiid folyamatos választási helyzetekbe kerül, amelyek kimeneteléről online dönthetnek a Pepsi-rajongók a reakciójelek segítségével. A szavazók döntése alapján folytatja tovább útját Saiid, egészen Cardiffig.

 

„Minden nap este 8 órakkor élőben jelentkezik be Saiid a Facebookon, ahol elmeséli, milyen kalandokat élt át aznap, illetve ismerteti a döntési szituációt és a lehetséges 3 alternatívát, amik közül a szavazók választhatnak majd. A választási opciók közzétételét követően, a következő napon este 18 óráig dönthetnek a játékosok arról, merre induljon tovább Saiid” – tette hozzá Buzder Nikoletta.

 

A Pepsi-kalandor a kelet-magyarországi Ibrányból, a walesi döntőtől az egyik legmesszebb eső településről indult, majd a nyírcsászári megye hármas meccsen megszerezte élete első igazi focis élményét. Az út során hősünk a debreceni Loki-stadiont is meglátogatta, sőt, az éjszakát a pályán töltötte a kezdőkör közepén egy sátorban.

 

A játékosok döntése alapján Saiid megtartotta élete első lakáskoncertjét is Eger legügyesebb dekázóinak. A koncert másnapján pedig Egri Viktorral beszélgetett a sportkommentátori szakmáról és a futball szépségeiről. A vidéki kalandokat csütörtökön egy budapesti koncert követte, amelybe a Pepsi rajongók a Facebookon is belehallgattak.

 

„Bár még csak az utazás elején vagyok túl, a foci máris belopta magát a szívembe. Átragadt rám a rajongók őszinte lelkesedése, amikor egy egész településsel együtt drukkolhattam a falu hőseinek. Nagy benyomást tett rám a debreceni stadion atmoszférája is” – vallotta be Saiid.

 

A rapper napi élő bejelentkezéseit eddig összesen több mint 190 ezer érdeklődő követte a Facebookon. A frontember az interaktív online valóságshow során beutazza Magyarországot és Európát, ahol hús-vér sportolók és drukkerek segítségével, kultikus helyek érintésével merül el a futball és a szurkolás világában. A kihívást a Pepsi hivatalos Facebook oldalán lehet követni, a történet alakulásáról pedig ugyanitt, az este 8 órai bejelentkezések után szavazhatnak a rajongók.