Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Szerkesztőségünket a GDATA vírusirtó védelmezi
Multimédiás partnerünk a HTC
www.benq.hu
www.csokoladia.hu
www.cloudmanager.hu
Szerver/Üzlet
Sulaki - 2017-06-12

Ezzel a szlogennel egyedülálló informatikus képzést indít utánpótlásának nevelésére a T-Systems Magyarország

Ezzel a szlogennel egyedülálló informatikus képzést indít utánpótlásának nevelésére a T-Systems Magyarország szeptember 1-től IT infrastruktúra területen. A T-Systems Akadémia résztvevői részmunkaidős munkavégzés mellett tanulhatják a szakmát a vállalat profi informatikusaitól. Ezenkívül behozhatnak olyan saját vagy piaci ötletet, amely a jövőben hasznos lehet a T-Systems számára informatikai rendszereik tervezéséhez, megvalósításához és üzemeltetéséhez. A T-Systems Akadémiára június 30-ig lehet jelentkezni.

A T-Systems Akadémia egy éven át tart, 4 hónapos általános, 5 hónapos specifikus képzéssel, valamint 3 hónap napi 8 órás munkavégzéssel jár. A képzésben résztvevők először egy általános modulban megismerkedhetnek a T-Systemsnél zajló infrastruktúraprojektek tervezésével és megvalósításával, majd specializálódhatnak számítógépes rendszerek, hálózatok, adatközpontok, intelligens épületek, IT biztonság és felügyelet valamint konvergens kommunikációs megoldások területen az alábbi munkakörök egyikében:

  • projekt- és szolgáltatás menedzser,

  • presales mérnök,

  • szakértékesítési menedzser,

  • rendszermérnök,

  • üzemeltetési mérnök,

 

A tanulók mindeközben folyamatosan és aktívan részt vehetnek a vállalat mindennapos szakmai kihívást nyújtó projektjeiben, működésében.A résztvevőkneka képzés záró részeként innovációs tanulmányt kell írniuk, amelynek célja egy piaci vagy saját ötlet kifejtése. A legjobb javaslatokata T-Systems Magyarország a portfóliójába építi, és lehetőséget biztosít a megvalósításra.

A T-Systems Akadémia névre hallgató programunk azért is egyedülálló, mert nem egy munkakörbe, hanem - a portfóliónknak megfelelően - több különböző területen próbálhatják ki magukat a jelentkezők. Nemcsak külső, belső jelentkezőket is várunk, olyanokat, akik vállalkoznak arra, hogy új munkakörben, új szakmát tanuljanak versenyképesen tartva ezzel tudásukat a digitalizálódó világban” – mondta el Mohácsi László a T-Systems Magyarország vezérigazgató-helyettese.

Az Akadémiával a T-Systems elsősorban azokat, a maximum 1-2 éves szakmai múlttal rendelkező, de érdeklődő, fejlődni és tanulni vágyókat szeretné megszólítani, akik közép- és hosszú távon is hazánk vezető ICT vállalatánál gondolkodnak karrierépítésben. A program nyitott a Telekom Csoport munkatársai számára is.

A T-Systems Akadémiára a http://www.t-systems.hu/tsystems-akademia oldalon lehet jelentkezni.