Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Szerver/Üzlet
Sulaki - 2017-06-24

Phoenix már a 18-ik észak-amerikai város, amely a Siemens által gyártott helyiérdekű vasúti járműveket veszi igénybe

A Phoenix Valley Metro Rail városi közlekedési vállalat 11 új S70 típusú helyiérdekű (könnyű) vasúti járművet (LRV) rendelt a Siemenstől. A járművek az USA Arizona államában, Phoenix városában fognak üzemelni. A megrendelés maximum 67 további járműre vonatkozó opciót is tartalmaz. Az új közlekedési eszközöket nagyobb belső tér, energiahatékony
LED
világítás és nagyteljesítményű légkondicionáló rendszer jellemzi. A kocsikat Kaliforniában, a Siemens Sacramentoban létesített gyártelepén fogják elkészíteni.

"A közlekedésbe történő beruházás nagymértékben hozzájárul az ország folyamatos gazdasági növekedéséhez mind helyileg, mind országos szinten" - mondta Mark Mitchell, aki a Valley Metro Rail elnöke és Tempe polgármestere. "Már nagyon várjuk a sikeres együttműködést a Siemensszel, valamint a partneri viszonyt egy olyan vállalattal, amely kritikus fontosságú szerepet játszik Valley helyiérdekű vasúti rendszerének bővítésében."

"Phoenix már a 18-ik észak-amerikai város, amely a Siemens által gyártott helyiérdekű vasúti járműveket veszi igénybe. Korszerű közlekedési eszközeink kényelmes és biztonságos utazást biztosítanak az utasoknak. A Siemens gyors vonalhálózatai világszerte megbízható, speciális igényekre szabott közlekedési megoldásokat kínálnak a városok számára," - mondta Sandra Gott-Karlbauer, a Siemens városi közlekedési üzletágának igazgatója.