Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Szórakozás
sulaki - 2017-07-24

Érzékletesen jelzi a Lexus és a Marvel együttműködésének mélységét, hogy a Lexus és a Marvel Custom Solutions közös munkájával készült el egy eredeti képregény

A múlt héten volt a Valerian és az ezer bolygó városa című Luc Besson sci-fi hazai premierje, de máris újabb filmes együttműködést jelentett be a világ vezető hibrid prémium autómárkájaként ismert Lexus. Ezúttal a Marvel Stúdió felfokozott várakozások övezte szuperprodukciójában, a Fekete Párducban tűnik fel majd az autóinak futurisztikus, letisztult dizájnjával, jövőbemutató, innovatív technológiáival, és luxus színvonalú kézműves kidolgozottságával világszerte sikert sikerre halmozó japán prémium márka. Ráadásul szemben a Varleriannal nem egy koncepció, hanem egy valódi modell, az LC luxus sportkupé kap markáns, akciójelenetekben bővelkedő szerepet a filmben, amely tökéletesen ábrázolja az ember és a gép kapcsolatát.

 

A Lexus és a Marvel a Comic-Con International: San Diego fesztiválon jelentette be, hogy a legendás Fekete Párduc egyik partnere a vadonatúj Lexus LC lesz a Marvel Stúdió legújabb filmjében, a Fekete Párducban, ami 2018. február 16-án érkezik a mozikba. A Ryan Coogler rendezésében, Chadwick Boseman, Michael B. Jordan és Lupita Nyong’o főszereplésével készülő film T’Challa történetét mutatja be, aki – miután feltűnt a Marvel Stúdió „Amerika Kapitány: Polgárháború” című sztorijában – most visszatér az elszigetelten élő, fejlett technológiájú afrikai Wakanda néphez, hogy ott elfoglalja a királyi trónt.

 

„A Marvel mindig karizmatikus alakokkal és magával ragadó történetekkel ragadja meg az emberek figyelmét – ez pedig tökéletesen illik a Lexus üzenetéhez, aminek lényege, hogy lenyűgöző élményeket kínálunk.” - vélekedett Brian Bolain, a Lexus marketing-igazgatója. „Ráadásul az LC agresszív stílusa, nagy teljesítménye és remek irányíthatósága ugyanilyen jól passzol a Fekete Párduc gyors, macskaszerű reflexeihez és emberséges tetteihez. Hatalmas izgalommal várjuk, hogy ezt a párost közös akcióban láthassuk!”

 

Érzékletesen jelzi a Lexus és a Marvel együttműködésének mélységét, hogy a Lexus és a Marvel Custom Solutions közös munkájával készült el egy eredeti képregény, amelynek történetét a neves író, Fabian Nicieza álmodta meg, az illusztrációk pedig az egyre népszerűbb grafikusok, Scott “Rahzzah” Wilson és Szymon Kudranski munkái. Az ember és gép közti harmónia köré épülő történetben a Lexus LC 500 fontos szerepet játszik abban, hogy a Fekete Párduc legyőzzön egy legendás gonosztevőt. Július 21-én, a Comic-Con alkalmával a Lexus és a Marvel egy exkluzív, Fekete Párduc tematikájú rendezvénnyel teszi emlékezetessé a közös munkát. A képregények készítőiből és rajongóiból összeválogatott meghívottak kivételezett csoportja hatféle változatban is megcsodálhatja az új képregény borítóját.

 

Ez a merész és intelligens szuperhős most áll először főszereplőként a reflektorfénybe.” -magyarázza Mindy Hamilton, a Marvel globális együttműködéseket irányító vezetője. „Nagyon felpörgetett minket, hogy a Lexussal közösen formálhattunk meg egy történetet, ami megismerteti a nézőkkel T’Challa egyéniségét, és bevezeti őket népe, a wakandák modern világába.”

 

A Lexus és a Marvel együttműködését a Lexus multikulturális reklámügynöksége, a Walton Isaacson koordinálta. A formatervezési és műszaki szempontból egyaránt új korszakba lépő Lexus legújabb luxuskupé zászlóshajója egyébiránt nemcsak lenyűgöző megjelenésével és stílusával hódít, hanem fejlett menetdinamikájával és magával ragadó teljesítményével is. Olyannyira, hogy bár csak augusztusban érkeznek a márkakereskedésekben az első darabok világszerte, a modellre már most 36-szor annyi megrendelés érkezett, mint amennyivel a japán gyártó az első évben számolt.

 

A Fekete Párduc című film trailere az alábbi linken érhető el:

https://www.youtube.com/watch?v=V7B6vpJWF4Y

 

A Lexus LC-ről akcióban a következő linken látható egy videó:

https://www.youtube.com/watch?v=-iQGZGG2A4Y