Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Adatmentés világszínvonalon
Szerkesztőségünket a GDATA vírusirtó védelmezi
Multimédiás partnerünk a HTC
www.benq.hu
www.cloudmanager.hu
Számítástechnika
sulaki - 2017-10-20

Jobb WiFi lefedettség, zökkenőmentes állomások közötti váltás ugyanazon hálózati név és jelszó használatával

A NETGEAR bejelentette
WiFi
lefedettségnövelő konnektorba dugható WiFi eszközét a Nighthawk® X4S AC2200 háromsávos WiFi erősítőt, FastLane3™ és Smart Roaming (EX7500) technológiával. A kiterjesztett WiFi lefedettséget és a csatlakoztatott mobileszközök magas adatátviteli sebességét a legtávolabbi sarkokban is élvezhetjük anélkül, hogy ki kellene cserélnünk a meglévő WiFi routert. A szabadalmaztatott NETGEAR FastLane3 ™ technológia segítségével a Nighthawk Mesh képes arra, hogy a vezeték nélküli hálózati nevünket (SSID) és a jelszavunkat megőrizzük a WiFi sebesség csökkenése nélkül.

 

A Nighthawk X4S, mint a Nighthawk X6S AC3000 Tri-band WiFi Range Extender (EX8000), a FastLane3 technológiát alkalmazza, amely bármely meglévő WiFi hálózatot kiterjedt WiFi rendszerré alakít át a lefedetlen zónák kiküszöbölésével és a teljesítmény megtartásával. Ez az innovatív NETGEAR technológia, amelyet eredetileg a cég Orbi Tri-Band Home WiFi rendszere vezetett be, dedikált vezeték nélküli kapcsolatot hoz létre a routerről és kiküszöböli az otthoni hálózatok leggyengébb pontját, így a táblagépek és a számítógépek mindenfajta fennakadás nélkül böngészhetik az internetet. 100% -kal gyorsabb WiFi-t biztosít a hagyományos kétcsatornás WiFi extenderekhez képest.

 

Az otthoni WiFi használatával az új Nighthawk kiterjeszti a WiFi lefedettségét majdnem 1500 négyzetméterre, mindezt egy gombnyomással állíthatjuk be. A FastLane3 technológiával és az optimális belső antenna-kialakítással a meglévő WiFi hatótávolságát növeli meg az épület sarkaiban.

A Nighthawk X4S elegáns, kompakt fali csatlakozóval rendelkezik, amely könnyedén telepíthető bárhova. Az intelligens előlapi
LED
-es jelzőfény megmutatja, hogy hova kell telepítenünk az eszközt a legjobb lefedettség érdekében.

 

A Nighthawk X4S legfontosabb műszaki jellemzői
Soha többet nem fogunk halott zónákat megtapasztalni a házunkban, legyen az akár a távolság vagy a különböző építési anyagok miatt. A Nighthawk X4S Tri-band WiFi Range Extender-t a FastLane3 technológiával és a fali aljzatba csatlakoztatható kivitelben pontosan azért hozták létre, hogy azt bárhol használhassuk.

 • Innovative Tri-band WiFi with FastLane3: A Tri-band WiFi-vel a Nighthawk X4S létrehozhat egy FastLane3 dedikált kapcsolatot bármely meglévő WiFi routerhez vagy modemhez.
 • Közös WiFi hálózati név: Használhatjuk akár a 2.4GHz, vagy az 5GHz-es hálózatot, eszközeink mindig ugyanahhoz a hálózathoz, fognak csatlakozni, így nincs szükségünk új elnevezésre és jelszóra.
A Nighthawk X4S egyéb műszaki jellemzői

 • Extrém AC2200 WiFi sebesség — akár 2.2Gbps* (866+866+400)
 • Smart Connect — intelligensen dönti el, hogy melyik WiFi hálózatra csatlakozzon (5GHz vagy 2.4GHz)
 • Multi-User MIMO (MU-MIMO) — az adatok egyidejű továbbítása több eszközre
 • Négymagos processzor — a tökéletesebb 4K
  stream
  érdekében
 • Négy, beépített nagy teljesítményű antenna
 • WiFi elemző applikáció Android™ eszközökre — a kapcsolat optimalizálásához