Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Adatmentés világszínvonalon
Szerkesztőségünket a GDATA vírusirtó védelmezi
Multimédiás partnerünk a HTC
www.benq.hu
www.cloudmanager.hu
Mobil
sulaki - 2018-01-17

A mophie népszerű akkumulátoros okostelefon kiegészítője már a Samsung zászlóshajó modelljére is rendelhető

A mophie népszerű akkumulátoros okostelefon kiegészítője végre a Samsung zászlóshajó modelljére is rendelhető. A juice pack erős ütésvédelmet, 36 óra teljes akkumulátoridőt, és vezeték nélküli töltést kínál egyetlen csomagban.

 
Az USA legnagyobb példányszámban eladott akkumulátoros mobiltokjait gyártó mophie új modellel bővítette a Samsung Galaxy Note 8 készülékkel kompatibilis termékeinek kínálatát.  A mophie juice pack akkumulátoros okostelefon kiegészítő egy kompakt, hordozható megoldás, ami gyakorlatilag bármilyen vezeték nélküli töltőállomással működik, beleértve a repülőtereken, kávézókban, autókban található töltőpontokat.
  Funkcionalitás tekintetében a készülékben található 2,950mAh teljesítményű újratölthető akkumulátor több mint 36 órányi teljes üzemidőt biztosít egyetlen gombnyomásra, valamint a Charge Vault technológiának köszönhetően feltöltés után is hosszú időn keresztül képes tárolni az energiát. A nagy tárolókapacitás mellett praktikus megoldást kínál a
Priority
+ fast charging funkció, amely lehetővé teszi, hogy a  töltőhöz való csatlakoztatáskor először a Note 8, majd a juice pack akkumulátora töltődjön fel. A biztonságos üzemeltetést hibabiztos áramkör garantálja, amely megakadályozza az akkumulátor túltöltését, vagy túlmelegedését.

A nagy teljesítmény és praktikus funkciók mellett a mophie a felhasználói élményre is nagy hangsúly fektet, mivel minden juice pack modell támogatja charge force™ technológiát, amely mágneses illesztést tesz lehetővé a márka összes vezetéknélküli töltést biztosító kiegészítőjével. Ennek köszönhetően a töltés megkezdéséhez elegendő a töltőállomás felületére helyezni a telefont, ami az otthoni és az irodai felhasználást is jelentősen megkönnyíti.
 
Bár az esztétikusan minimalista kialakításnak köszönhetően a mophie juice pack igyekszik háttérben maradni, a védőtok vékony borítását úgy tervezték meg, hogy magasított sarkaival fokozottan óvja a kijelzőt a karcolásoktól és repedésektől, a párnázott belső rögzítőpontok pedig leejtéskor is erős védelmet nyújtsanak a telefonnak.
 
A mophie juice pack Samsung Galaxy Note 8 készülékhez megvásárolható a mophie.com weboldalon.
 
Ajánlott fogyasztói ár: 99.95 EUR / 31.000 Ft