Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Szerver/Üzlet
Sulaki - 2018-09-19

Az új létesítmény célja egyrészt az európai országok teljeskörű kiszolgálása a Dahua partnere által működtetett disztribúciós központtal és logisztikai tevékenységgel, másrészt a cég fő tevékenységi körét alkotó CCTV (videomegfigyelő eszközök) összeszerelése és azok e

A Dahua Technology, a világ egyik vezető biztonságtechnikai eszközöket gyártó vállalata Magyarországot választotta európai piacainak kiszolgálásához és megnyitotta új európai ellátási központját Zalaegerszegen.

Az új létesítmény célja egyrészt az európai országok teljeskörű kiszolgálása a Dahua partnere által működtetett disztribúciós központtal és logisztikai tevékenységgel, másrészt a cég fő tevékenységi körét alkotó CCTV (videomegfigyelő eszközök) összeszerelése és azok egyedi igényekhez igazítása.

A projekt szakaszos implementációval valósul meg: a raktározást és gyártást követően a tevékenység kiegészül egyéni igények kiszolgálására kialakított szolgáltatásokkal, páneurópai logisztikai és beszerzési szolgáltatásokkal.

A cég a kezdeti 3.000 négyzetméter alapterület jelentős növekedésére számít a következő két évben üzleti terjeszkedési várakozásaiknak megfelelően. Előrejelzéseik alapján napi 500 darab rögzítő és 700-900 darab kamera összeszerelése a rövid távú cél. A logisztikai tevékenységhez kapcsolódóan 2020-ig olyan ellátási láncot szeretne a Dahua létrehozni, amely havonta 150.000-250.000 szállítmányt képes kezelni. Az új helyi operáció lehetővé teszi a Dahua számára az európai ügyfelek jobb magasabb színvonalú kiszolgálását egy komplexebb szolgáltatási csomagon, professzionális folyamatokon és rövidebb kiszállítási időn keresztül.

A Dahua európai ellátási központja kulcsszerepet játszik a Dahua Technology európai növekedési stratégiájában. A magyarországi összeszerelő- és a disztribúciós központ létrehozása kulcsfontosságú lépés az európai ügyfelek versenyképes kiszolgálása érdekében"- mondta Jason Zheng, a Dahua Kínán kívüli országaiért felelős operációs igazgatója.