Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Számítástechnika
padmin - 2020-01-21

Az idén három éves NEW technology magazin 2020. március 11-12. között rendezi meg az év összipari konferenciáját, a TECHference 2020-at Siófokon, a Hotel Azúrban.

Az idén három éves NEW technology magazin 2020. március 11-12. között rendezi meg az év összipari konferenciáját, a TECHference 2020-at Siófokon, a Hotel Azúrban. A kétnapos esemény célja a különböző iparágak szinergiájának elősegítése. Többek között szó lesz a jövő energiaforrásairól, innovatív logisztikai megoldásokról, az autóipar és a robotika jövőjéről, valamint arról is, hogy hogyan alkalmazkodik az ipar az új generációs munkaerő elvárásaihoz. Az előadásokon túl a látogatóknak lehetősége nyílik megismerkedni a kiállítók technológiai újdonságaival is. Emellett gálavacsora és szórakoztató programok színesítik az eseményt.

A NEW technology magazin felismerte az igényt egy iparágakon átnyúló rendezvényre, így álmodta meg a TECHference 2020-at, amely alkalmat teremt az ipari és technológiai szereplők egymásra találásához.

„Minden iparág folyamatos innováció alatt áll, az előadások során pedig arra koncentrálunk, hogy minél több szegmens fejlődését bemutassuk. Előadóinkat az adott iparág neves képviselői közül választottuk ki. Ezenkívül a cégeknek lehetősége nyílt pályázatot benyújtani saját innovációs prezentáció bemutatására. A szakmai zsűri által kiválasztott anyagok nagyon izgalmasnak ígérkeznek” – mondta Czakó Miklós, a NEW technology magazin főszerkesztője, az esemény főszervezője.

A szakértői előadásokon és kerekasztal-beszélgetéseken túl az üzletkötésre és a networkingre is nagy hangsúly helyeződik. A kiállítás révén a látogatók lehetőséget kapnak arra, hogy valódi partnerségeket alakítsanak ki más iparágak szereplőivel. Mindemellett nagyszabású gálavacsora és szórakoztató programok segítik a kapcsolatépítést a kis és nagy cégek képviselői számára egyaránt.

„Gyakorta érkeztek olyan gondolatok, miszerint a rendezvényen túl sok témát kívánunk megszólaltatni, azonban a „rendszer” működőképes, hiszen aki ismeri a NEW technology magazint, tudja mire számítson a TECHference-en” – zárta gondolatait Czakó Miklós.