Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Szerver/Üzlet
sulaki - 2020-05-20

A HONOR bejelentette új termékcsaládját  

A Honor bejelentette, hogy új Honor Choice termékcsaládjával tovább bővíti okostermékekből álló ökoszisztémáját egy teljesen összekapcsolt felhasználói élmény jegyében. A termékek sportolás, szórakozás és utazás témaköréhez kapcsolódnak, és olyan innovatív technológiákkal segítik a mindennapokat, mint például a Huawei HiLink1. A tavaly bejelentett 1+8+N stratégia középpontjában az okostelefon áll, amihez nyolc otthoni okoseszköz valamint partnereken keresztül értékesített termékeinek széles köre kapcsolódik.




 

TWS Earbuds X1 akár 24 órás üzemidővel

A Honor Choice termékcsalád teljesen vezeték nélküli fülhallgatója a TWS Earbuds X1 magával ragadó hangzásban részesíti felhasználóját, mindezt akár 24 órás üzemidővel. A két mikrofonnal érkező eszköz hatékonyan szűri ki a környezeti zajokat, akár zenehallgatásról, akár telefonhívásról van szó. A fülhallgató támogatja a binaurális szinkron átvitel technológiát, és rendkívül alacsony késleltetési idővel továbbítja a hangokat.

 

Erőteljes okosporszívó a tiszta és egészséges otthonért

A Smart Vaccum porszívó 350 watt teljesítményű, 100.000-es fordulatszámú motorja erőteljes porszívózást és felmosást biztosít. A vezeték nélküli eszköz akár 65 percig is működik egy feltöltéssel, az ultraibolya sugárzással történő sterilizálás pedig hatékonyan bevethető a baktériumok ellen. A Smart Vaccum automatikusan méri a porszívózás közben elégetett kalóriák számát, és a Huawei HiLink alkalmazásratovábbítja az adatot.

 

 

Egyéb okoseszközök a praktikusság jegyében

Az okoseszközök és kiegészítők használatával csökkenhet a lakás körüli teendőkre fordított idő. A mindennapi kényelmet olyan elektronikai kisgépek emelhetik új szintre, mint lapát nélküli ventilátor, párásító, asztali lámpa, elektromos fogkefe és okos vízforraló.

 

Ventilátor

A Honor Choice termékcsalád ventilátora karcsú, ezüstszínű készülékházzal bír, ami egyszerűen elhelyezhető bármely helyiségben anélkül, hogy a bútorok akadályoznák a működését. A lapát nélküli kialakítás felerősíti a levegő áramlását, és akár nagyobb térben is használható. Segítségével a levegő egyenletes áramlik, biztosítva a beállított hőmérsékletet.

 

Párásító

Az okoseszköz 3 literes víztartállyal és óránkénti 400 milliliteres párásítással hatékonyan bevethető irodában és lakásban is. A vízszint folyamatosan nyomon követhető, emellett megköti a helyiségben található baktériumokat.

 

Asztali lámpa

A vékony és modern kialakítású lámpa három tengely mentén állítható, és akár 1,112 méter átmérőjű területet képes bevilágítani. A TÜV szabványnak megfelelően kevesebb kékfényt bocsát ki, így hosszú használat során sem fárasztja túlságosan a szemet.

 

Fogkefe

Az okos ultraszónikus fogkefe ívelt kialakítása csökkenti a fogkefén megtapadó baktériumok számát. Az ultrahangos technológiának köszönhetően alaposabb tisztítást tesz lehetővé, a HiLink alkalmazás pedig tippeket ad a könnyű és alapos használatért. A falra rögzíthető töltővel egyszerű és praktikus a töltés, ami akár 30 napos használatot is lehetővé tesz.

 

Vízforraló

Az 1.800 wattos vízforraló gyorsan dolgozik, és a HiLink segítségével távolról is működésbe léptethető. A víz hőmérséklete állítható, és követhető a víz klórtartalma is.

 

A Honor Choice termékcsalád elérhetőségével kapcsolatban a későbbiekben várhatóak részletek.

1 Alkalmazás, amin keresztül telefon vagy táblagép segítségével kezelhetőek a HiLink eszközök.