Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Szerver/Üzlet
Sulaki - 2021-03-30

A vállalat díjazza a videósorozatot legkreatívabban felhasználó iskolát vagy tanárt is...  

A Digitális Témahét 2021 kapcsán a Vodafone TV Filmtárában is ingyenesen hozzáférhető a Da Vinci TV Keress rá! című sorozata, amelynek célja, hogy megismertesse a 6-12 éves gyerekeket a biztonságos internethasználattal. A sorozattal összefüggésben a Da Vinci Media a témahét keretében egy pályázatot is meghirdet, amelyre a videósorozat felhasználására épülő pedagógiai projektet megvalósító általános iskolák és pedagógusok jelentkezését várják. A pályázathoz a Vodafone Magyarország is csatlakozott: a sorozatot legkreatívabb módon felhasználó iskola vagy pedagógus a Da Vinci Pizsamaparti osztálykirándulás mellett Vodafone hordozható
WiFi
hotspotot és ehhez tartozó 1 éves ingyenes internethozzáférést nyer.

A Digitális Témahét a digitális pedagógia egyik legfontosabb hazai eseménye, melynek célja a digitális pedagógia módszertanának népszerűsítése és elterjesztése a köznevelésben. A Da Vinci Media a Digitális Témahét alkalmából közzéteszi BAFTA-jelölésű, saját gyártású sorozatát: a Keress rá! című sorozat 6-12 éves gyermekeknek készült rövid, ugyanakkor rendkívül informatív, közérthető és szórakoztató epizódjai az internetbiztonság kérdéskörét járják körbe. A Da Vinci Media kezdeményezéséhez a Vodafone Magyarország is csatlakozott: az edukatív sorozat részei ingyenesen megtekinthetők a Vodafone TV Filmtárában három összefűzött epizódban egészen szeptember 17-ig.

A Keress rá! sorozat a Da Vinci Kids ismeretterjesztő okosalkalmazásban is elérhető, mely a Digitális Témahét 2021 keretében 1 hónapig térítésmentesen elérhető minden érdeklődő számára.

A Digitális Témahét 2021 programhoz csatlakozó intézmények, pedagógusok számára idén is több pályázati kategóriát hirdettek meg a szervezők. Egyik közülük a Da Vinci Media különdíj, melynek célja a Keress rá! videó-sorozat iskolai felhasználása: pedagógiai projekteket vagy online oktatási jó gyakorlatokat várnak. Minden pedagógus, aki pályázatot nyújt be 1 éves, a résztvevő osztályok pedig 3 hónapos Da Vinci Kids oktatási app előfizetésben részesülnek. A Da Vinci pályázatához kapcsolódóan a Vodafone Magyarország különdíjat is hirdet: a videósorozatot legkreatívabban felhasználó iskola vagy pedagógus Da Vinci Pizsamaparti osztálykirándulást és a Vodafone által felajánlott hordozható WiFi hotspotot és hozzá tartozó 1 éves internethozzáférést nyer.