Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Informatikai partnerünk a HP
Multimédiás partnerünk az LG
www.cloudmanager.hu
Mobil
padmin - 2021-04-07

A Xiaomi hazánkban is egyre növekvő rajongói táborának köszönhetően idén először Magyarország is csatlakozik az ünnephez. A promóció Magyarországon április 6-tól egészen április 18-ig tart.

Az első Mi Fan Fesztivált 2012. április 6-án rendezték meg Kínában, a Xiaomi ekkor döntötte el, hogy megünnepli alapításának évfordulóit. A Xiaomi hazánkban is egyre növekvő rajongói táborának köszönhetően idén először Magyarország is csatlakozik az ünnephez. A promóció Magyarországon április 6-tól egészen április 18-ig tart. Az akcióban résztvevő partnereink a következők:

Media Markt, EMAG, Edigital, Euronics, Notebook.hu, xiaomishop.hu, xiaomi.hu (Mi Store Lurdy, Mi Store Debrecen, Mi Store Szeged).

A magyar márkaképviselet hivatalos oldalán bővebb információ elérhető a résztvevő partnerek akcióiról.

A promóció alatt az alábbi termékekhez juthatnak hozzá a javasolt kedvezményes fogyasztói árakon a jelenlegi és jövőbeli Xiaomi rajongók:

Redmi 9 - 4/64 GB

49.999 Ft

Mi True Wireless Earphones 2S

18.990 Ft

Redmi 9C -
NFC
3/64 GB

39.999 Ft

Mi True Wireless Earbuds Basic 2

4.990 Ft

Redmi Note 10 Pro

Mi Fan Festival Special Edition 8/128 GB

129.999 Ft

Mi Robot Vacuum Mop

Essential

49.990 Ft

 

Mi Body Composition Scale 2

5.990 Ft

Redmi Note 9 4/128 GB

62.999 Ft

Mi Smart Electric Toothbrush T500

9.999 Ft

Mi Home Security Camera 360° 1080P V2

9.999 Ft

Mi AIoT Router AC2350

12.999 Ft

Mi Dash Cam 1S

17.999 Ft

Mi Smart Band 5

9.990 Ft

Mi Electric Scooter - Essential

99.990 Ft

Mi Air Purifier 3C

36.990 Ft

Mi Watch Lite

17.990 Ft

 

A termékek elérhetősége partnerenként változhat!*

 

A 2021-es Mi Fan Fesztivál központi témája a „Fedezd fel a lehetőségeket!”, melynek szellemében a Xiaomi széles körű online kampányt indít. A Xiaomi arra buzdítja a rajongókat, hogy osszák meg tapasztalataikat arról, hogyan tették jobbá az életüket a Xiaomi termékei.

 

A Google és a Qualcomm Technologies is megünnepli a Xiaomi alapításának évfordulóját az MFF 2021-en. A fesztiválra közösen készített kommunikációban az „&” egységes szimbólum látható, utalva a Xiaomi és a Google, valamint a Xiaomi és a Qualcomm Technologies közötti szoros együttműködésre. Megjelenítettük továbbá a végtelenséget megidéző Möbius-szalagot is, amely arra utal, hogy a Xiaomi végtelen lehetőségeket kínál a felhasználóknak.

 

Redmi Note 10 Pro Mi Fan Festival Special Edition

 

Az idei Xiaomi Mi Fan Fesztiválon a Xiaomi bemutatja a Redmi Note 10 Pro Mi Fan Festival Special Edition okostelefont, ami, egy a rajongók által hazavihető egyedi emléktárgy. A Mi Fan Festival Special Edition telefon jelképezi a Xiaomi vállalkozó szellemét, és arra bátorítja a márka rajongóit, hogy a Smartphone x AIoT-hez csatlakozva felfedezzék az életben rejlő végtelen lehetőségeket.

 

A Redmi Note 10 Pro Mi Fan Festival Special Edition világszerte korlátozott számban, a fesztivál ideje alatt hazánkban is elérhető lesz.

 

A Xiaomi rajongókkal együtt egy jobb világot építünk

 

A Xiaomi alapítása óta a felhasználókkal kialakított igazi barátság, és a Xiaomi jövőjében nekik szánt szerep áll a vállalat kultúrájának középpontjában. A Xiaomi rajongók a kezdet kezdetétől részei a Xiaomi Közösségnek, ahol elmondhatják javaslataikat, megoszthatják ötleteiket, melyekkel segítik a Xiaomi fejlődését. A Xiaomi rajongói kultúra mindig szerves része volt a Xiaomi brandnek.

 

A 2021-es Mi Fan Fesztivál alkalmából a Xiaomi Global Mi Közösség bemutatta hivatalos dalát, melynek címe A Melody for Mi. A dalt online készítették a Xiaomi rajongók Mi Közösségének tagjai 15 országból. Közel 1000 Xiaomi rajongó vett részt a dalszerzési projektben. Harminc kiválasztott Xiaomi rajongó közreműködésével készült el a zene és a szöveg. A dal témája a Xiaomi rajongók törekvése egy jobb élet felé, aminek a szeretet, a szenvedély, az innováció, az életerő és egy okosabb élet a középpontja – ezek azok az értékek, amelyeket a Xiaomi több mint egy évtizede közvetít a rajongói felé. Ma a Xiaomi rajongók küldik ugyanezt az üzenetet a világnak. A Xiaomi rajongók elszántan bíznak és hisznek egy jobb világ megteremtésében.

 

A Melody for Mi című dal hivatalos csengőhang is, amit a felhasználók a világon bárhol le tudnak tölteni a Mi Theme Store-ból. Ez a dal lesz hallható az ügyfélszolgálat hívásakor is a várakozás ideje alatt.