Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Mobil
Sulaki - 2023-07-27

Találd meg egészségesebb éned a HONOR Health alkalmazással!

A HONOR bemutatta a HONOR Health alkalmazás továbbfejlesztett verzióját, amellyel egészségesebb életmódra ösztönzi a felhasználókat. Az app digitális egészségügyi naplóként funkcionál a fitneszadatok nyilvántartásával, tippekkel és az eszközök egységes kezelhetőségével.

 

A program egy érintéssel kínál személyre szabott wellness élményt az alábbi szolgáltatásokkal:

 

  • Az egyensúly és stresszkezelés

Az egészséges életmód nem csak a fizikai fittségről szól, ugyanis a minőségi alvás és a stresszkezelés is kulcsfontosságúak. A HONOR Health alkalmazás segítséget nyújt a légzésszabályozáshoz, ezzel is enyhítve a stresszt, és hozzájárulva a nyugodtabb alváshoz – ami a kiegyensúlyozott életmód alapfeltétele.

 

  • Átfogó, egésznapos egészségügyi felügyelet

A HONOR viselhető eszközeivel társítva az app kihasználja az adatok precíz követését, biztonságosan tárolja az egészségügyi információkat, amelyek így bármikor elérhetőek. Így átfogó, intelligens és integrált egészségügyi és fitnesz megoldásokat biztosíthat a program.

 

  • Fitneszedző, aki bármikor rendelkezésre áll

A viselhető eszközök hiánya sem probléma, ugyanis a HONOR Health app az okostelefont személyes fitneszedzővé alakítja. Akár beltéri, akár kültéri edzésről van szó, a program pontosan rögzíti és tárolja a teljesítményt, valamint a kapcsolódó mérőszámokat, amelyek bárhol, bármikor elérhetőek.

 

A HONOR 90 egyébként ideális társa lehet a HONOR Health alkalmazásnak, ugyanis az okostelefon könnyed, kecses kialakításának köszönhetően könnyű hordozni, és beépíteni a napi tevékenységekbe. A fitnesz és az esztétika találkozásával kiválóan szolgálják együtt a felhasználókat.

 

Akár kezdő érdeklődők, akár lelkes fitneszszakértők vagyunk, a HONOR Health app megfelel igényeinknek. Az alkalmazás elérhető a HONOR App Marketen, a Google Play Store-on vagy az App Store-on keresztül – bár elérhetősége régiónként változhat. Függetlenül az eszköz típusától, a program kiválóan működik, és kompatibilis a HONOR Watch GS3-mal és a Band 7-tel is.

 

A HONOR Watch GS3 vagy a Band 7 szinkronizálása a HONOR Health appal gyors és könnyű, és az alábbi módon kivitelezhető:

 

Android esetében:

1) Engedélyezni kell a Bluetooth-csatlakozást.

2) El kell indítani a HONOR Health alkalmazást, és be kell jelentkezni a HONOR fiókkal.

3) Az „Eszköz” oldalon az „Eszköz hozzáadása” gombra kell nyomni.

4) Az app automatikusan beazonosítja a HONOR készüléket, és megjeleníti a nevét – itt kell kiválasztani a kívánt lehetőséget.

5) A Bluetooth-társítást el kell fogadni, majd engedélyezni kell – és siker!

 

iOS esetében:

1) Engedélyezni kell a Bluetooth-csatlakozást.

2) El kell indítani a HONOR Health alkalmazást és be kell jelentkezni a HONOR fiókkal.

3) Az „Eszköz” oldalon az „Eszköz hozzáadása” gombra kell nyomni.

4) Az app automatikusan beazonosítja a HONOR készüléket, és megjeleníti a nevét – itt kell kiválasztani a kívánt lehetőséget.

5) A telefon
Bluetooth
beállításainál ki kell választani a HONOR készüléket, majd meg kell erősíteni a viselhető eszközön a párosítást – és kész is!


 

A HONOR Health app már mától lehetővé tesz egy egészségesebb életmódot. Töltsd le az alkalmazást, és vesd bele magad a fittség és a wellness világába!