Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Mobil
Sulaki - 2023-07-27

Korlátlan adatforgalom és telefonbeszélgetés tarifacsomagonként csak havi 9592 forintért a Vodafone kínálatában,,,

A nyári élmények gyűjtését támogatja a Vodafone Magyarország. Két RED Free 5G tarifacsomag vásárlása esetén kedvezményes áron korlátlan belföldi mobilinternetet és hívást kapnak az ügyfelek.

A nyári időszakban a Vodafone Magyarország legnépszerűbb tarifacsomagja, a RED Free 5G, csomagajánlatban 20 százalék kedvezménnyel érhető el. A tarifacsomag korlátlan beszélgetést és belföldi adathasználatot kínál az ügyfelek számára. A nyári utazások alatti kapcsolattartást a szolgáltató 26 GB, Európán belül felhasználható adatkerettel teszi egyszerűbbé és élvezhetőbbé.

A kedvezmény mind az új, mind a már meglévő Vodafone ügyfelek számára elérhető. A Vodafone Magyarország régebbi ügyfelei az alábbi módosítások esetén élhetnek a sávos kedvezménnyel:

  • Egy darab RED Free 5G előfizetés esetén: Már meglévő 1 RED Free 5G előfizetéssel rendelkező ügyfelek igénybe vehetnek még egy RED Free 5G tarifát, amellyel szintén élvezhetik a kedvezményes ajánlatot.
  • Egy darab RED Free 5G és 1 db GO előfizetés esetén: Amennyiben az ügyfél rendelkezik egy RED Free 5G mellett egy GO előfizetéssel is, lehetősége van GO tarifáját RED Free 5G csomagra váltani, így az ügyfeleknek akár 2 korlátlan belföldi adatforgalommal és hívással rendelkező tarifacsomagja is lehet.
Az ajánlatról bővebb információ a Vodafone Magyarország honlapján itt érhető el.