Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Autó
Sulaki - 2023-07-27

Nem túlzás kijelenteni, hogy felfokozott várakozás övezi...

Nem túlzás kijelenteni, hogy felfokozott várakozás övezi a több mint 70 éves múltra visszatekintő terepjáró ikon, a Toyota Land Cruiser augusztus 2.-án debütáló új generációját, a Toyota pedig mindent megtesz, hogy még tovább csigázza az érdeklődést.

 

Az elmúlt bő hét évtizedben nem kevesebb, mint 10,5 millió példány talált belőle gazdára, és a világ több, mint 190 országában tekintik az offroad autózás etalonjának. Alig egy hét múlva vadonatúj generációval jelentkezik a legendás terepjáró ikon Toyota Land Cruiser, a japán autógyártó pedig ’hamarosan új kaland kezdődik’ felütéssel megosztott egy részletfotót a várva várt újdonságról, amelyen az első generáció, és az új generációs modell robosztus elejének egy részlete látható.

Az elnyűhetetlenség, megbízhatóság, a legkeményebb, kompromisszumok nélküli terepképességek és páratlan minőség szimbólumának tekintett Toyota Land Cruiser új generációját augusztus 2.-án leplezik le, de azt még nem tudni, hogy a hátralévő egy hétben megoszt-e még további részleteket a világszintű és magyarországi autóértékesítések tekintetében egyaránt első helyen álló autógyártó.