Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Számítástechnika
Sulaki - 2023-08-02

Az új Galaxy Watch6 széria kompakt formatervezéssel, továbbfejlesztett mobilélménnyel és személyre szabott egészségügyi útmutatással érkezik a tudatosabb és egészségesebb énért ...

A Samsung bejelentette a Galaxy Watch6 és a Galaxy Watch6 Classiciérkezését, amelyek a nap minden percében támogatjákiia felhasználókat egészséges szokásaik kialakításában. Az átfogó egészségügyi szolgáltatásokat kínáló és nagy teljesítményű széria elegáns és letisztult formatervezéssel, vékonyabb kerettel, nagyobb, élénkebb kijelzővel és érzékenyebb kezelőfelületteliiimutatkozik be. A felhasználók a számlapok és az óraszíjak még szélesebb kínálatából választhatják ki az ízlésükhöz legközelebb álló darabokat, amelyekkel elérhetik kitűzött céljaikat.

 

„Az új Galaxy Watch6 és Galaxy Watch6 Classic okosórákkal arra törekszünk, hogy közelebb hozzuk és széles körben elérhetővé tegyük az egészségmegőrző eszközöket felhasználóink számára, így a fejlett és átfogó egészségügyi funkciókat könnyen igénybe vehetik, egyenesen a csuklójukról – mondta el TM Roh, a Samsung mobilkommunikációs üzletágának vezetője és elnöke. – Az alvás- és edzéstréningtől kezdve a táplálkozási tanácsokig a Samsung új és praktikusabb lehetőségeket kínál, hogy a felhasználók jobban megérthessék egészségügyi állapotukat és megfelelő szokásokat alakíthassanak ki jóllétükért, minden nap és minden éjjel.”

 

Személyre szabott útmutatás: az egészség az alvássalivkezdődik

 

A Galaxy Watch6 széria készülékeivel karnyújtásnyira kerülnek azok a hasznos ismeretek, személyre szabott és gyakorlatias tanácsok, amelyek bármely napszakban pozitív változásra ösztönözhetik a felhasználókat. Felismerve, hogy a nyugodt alvás az egészség alapköve, a Samsung nemcsak a kiegyensúlyozott nappalok, hanem a pihentető éjszakák megtervezését is támogatja a jó alvás három kulcsfontosságú tényezőjére összpontosítva: a személyes alvási mintázatok elemzésére és megértésére, a jobb szokások kialakítására és az alvásbarát környezet megteremtésére.

 

A fejlett jólléti funkciókkal a Galaxy Watch6 még részletesebb képet ad a teljes alvási és ébrenléti időről, az alvásciklusról, valamint a fizikai és mentális regenerálódásról, így a felhasználók az Alvás pontszámukkalvmélyrehatóan megismerhetik éjszakai pihenésük minőségét.

 

Az amerikai Nemzeti Alvás Alapítvánnyal (National Sleep Foundation) közösen kifejlesztett, még inkább az egyéni igényekre formálható Alvásüzenetek5 funkció reggelente részletes összefoglalót ad az alvás minőségéről. Emellett a Galaxy Watch6 az Alvás következetességéről (Sleep Consistency) is visszajelzést ad, így a felhasználók megismerhetik milyen gyakorisággal ébrednek fel éjszaka és milyen hosszú az egybefüggő alvási idejük, továbbá az alvási mintázatuknak megfelelően az alvástípusukatviképviselő nyolc állat egyikéhez sorolja őket.

 

A továbbfejlesztett Alvástréninggel6 a felhasználók könnyedén javíthatnak a rossz beidegződéseken és egészségesebb szokásokat alakíthatnak ki. Erre személyre szabott iránymutatással, tanácsokkal és emlékeztetőkkel ösztönzi a funkció a felhasználókat, amelyek eléréséhez elegendő a csuklójukra vagy a párosított okostelefonjukra pillantaniuk. A Galaxy Watch6 segít megteremteni a zavartalan pihenés ideális feltételeit a csatlakoztatott háztartási eszközökviibeállításainak módosításával. Az Alvó üzemmód aktiválásával okosóránkon és telefonunkonviii teremthetünk nyugodt környezetet, elnémítva az értesítéseket és tompítva a kijelzők fényerejét. Mindeközben a rejtett infravörös
LED
érzékelő, zavaró fényhatás nélkül monitorozza tovább az egészségügyi állapotot alvás közben is.

 

Az egyéni igényekhez igazított fitneszfunkciók fenntartják a motivációt és céljaik elérésére buzdítják a felhasználókat. A Testösszetétel-mérőixátfogó képet adhat a felhasználó általános egészségi állapotáról, többek között a vázizomzat, az alapanyagcsere, a testvíz- és a testzsírszázalék felmérésével, valamint személyre szabott edzéstervekkel és az új Whiskx partnerség révén táplálkozási tanácsokkal segíti az egyéni célkitűzések elérésében.

 

Az új Személyre szabottpulzustartomány funkció az egyéni fizikai adottságok elemzésétxikövetően öt különböző futási szintet határoz meg a hatásfoka alapján, hogy a felhasználók saját állóképességük alapján tűzhessék ki céljaikat: legyen szó zsírégetésről vagy egy magas intenzitású edzésről. Az okosóra több mint száz edzéskövető programmal kompatibilis, továbbá az új Pályán futás funkcióval mérhetjük teljesítményünket futópályán, a Személyre szabott edzésterv segítségével pedig egyéni edzést állíthatunk össze és követhetjük nyomon.

 

A vérnyomás-xiiés EKG (elektrokardiogram)-mérésxiiikiegészült a Szabálytalan szívritmus értesítésselxiv, amely a pitvarfibrillációra (AFib) utaló szívritmus folyamatos, akár alvás közbenxv történő ellenőrzésével segít a szív egészséges működésének mélyebb megértésében. A Galaxy Watch6 okosórákkal éjszaka is mérhető a bőrhőmérséklet, ezáltal többek között a menstruációs ciklusrólxviis részletesebb képet adhat. Az Esésérzékelőxviikülönböző helyzetekben képes észlelni az esést, akár sportolás közben, akár álló helyzetből, vagy akár akkor, ha a felhasználó véletlenül kiesik az ágyából. A baleset érzékelésekor az okosóra automatikusan riasztja a segélyhívószámot vagy a vészhelyzet esetén értesítendő személyeket.

 

Felhasználóra szabott, elegáns formatervezés

 

A Galaxy Watch6 széria páratlan kialakításának köszönhetően újraírja a viselhető eszközökről alkotott tudásunkat. Az új okosórák még szebb megjelenítést biztosítanak erősebb teljesítményt nyújtanak és még inkább testre szabható, kényelmesebb funkciók és lehetőségek3 széles választékát kínálják.

 

Bármilyen értesítés könnyebben olvasható és az írás is egyszerűbbé válik a 20%-kal megnövelt kijelzőfelületenxviii, amely a kényelmes eszközméret megtartása melletttöbb szöveget jelenít meg egyszerre és nagyobb billentyűzetetxixkínál. Az élénkebb, nagyobb felbontású kijelző3 maximális fényereje 2000 nit, amelyhez az Always On Display fényerőszabályozója társul, így a felhasználók erős napfényben is jobban láthatják és használhatják órájukat. A Galaxy Watch6 eszközök továbbfejlesztett processzora és memóriája gördülékenyebb és gyorsabb interakciókat3 biztosít.

 

A Galaxy Watch6 30%-kal vékonyabb keretet kapott, míg a Watch6 Classic 15%-kal vékonyabb forgatható lünettávalxxérkezik, amely kiemeli a jellegzetes köralakú kijelző szépségét. A széria új, stílusos, interaktív és informatív számlapjai a lehető legtöbbet hozzák ki a megnövelt képernyőből, az egyetlen mozdulattal felcsatolható pántnak köszönhetően könnyen cserélgethetők és variálhatók az óraszíjak. Az új, pillekönnyű szövetszíjxxiés az Alvástréning számlap párosításával nemcsak könnyen, de rendkívül kényelmesen megismerhetők az alvás során monitorozott adatok és információk.

 

A Galaxy Watch6 széria a megnövelt és fényesebb kijelző támogatása érdekében nagyobb akkumulátorral és mindeközben csökkentett akkumulátorfogyasztássalxxiirendelkezik. Nyolcpercnyi Gyorstöltéssel az eszköz további nyolc órán át üzemképes, amely ideális lehet az alvás nyomon követéséhezxxiii.

 

Kimagasló teljesítmény és tökéletesített eszközélmény – csuklóbólxxiv

 

Az okosóra még kényelmesebb kezelését teszi lehetővé a Galaxy Watch6 széria továbbfejlesztett Gesztusvezérlése. A felhasználók könnyen interakcióba léphetnek a készülékkel, egyszerű gesztusokkal hajthatnak végre feladatokat és használhatnak alkalmazásokat, ráadásul saját parancsokat is beállíthatnak, hogy akár egy laza csuklómozdulattal, érintés nélkül elérjenek bizonyos funkciókat.

 

A WhatsApp a Galaxy Watch eszközökön is megkönnyíti a kapcsolattartást, a felhasználók ugyanis az okostelefon használata nélkül kommunikálhatnak családtagjaikkal vagy ismerőseikkel. A hatékony feladatvégzést támogatják a Google Naptár és a Gmail idén ősszel megjelenő, kizárólag Wear
OS
-en elérhető új alkalmazásai. Emellett a Peloton és MyFitnessPal frissítéseivel a felhasználók egyszerűen követhetik sportteljesítményük változását, a táplálkozásukat érintő adatokat, valamint hamarosan újabb tartalmakat érhetnek el az
Audible
streamingszolgáltatás segítségével. A Samsung a Privileged Health szoftverfejlesztő készlet (SDK) részeként elérhetővé tette a Bőrhőmérséklet
API
-t, az alkalmazásprogramozási felületen a partnerek hozzáférhetnek a fejlett infravörös technológiához, ezáltal pedig pontosabb méréseket végezhetnek és új lehetőségeket biztosíthatnak a felhasználók számára. Az ősz során érkező külön letölthető Hőmérő (Thermo Check) alkalmazással bármilyen fizikai érintkezés nélkül mérhetjük meg környezetünk hőmérsékletét is, legyen szó akár kedvenc ételünkről, vagy a víz hőfokáról úszás előtt.

 

A Galaxy Watch6 széria további Samsung eszközökhöz csatlakoztatva számtalan lehetőséget biztosít a felhasználóknak. A továbbfejlesztett Kameravezérlővel a párosított Galaxy Z Flip5 kamerájánxxv állíthatják be az üzemmódot és a zoom mértékét távolról. A Samsung okostévékenxxviés a Galaxy Tab S9 tableten nagyképernyőn, valós időben nyomon követhető a fejlődés mentális vagy fizikai jóllétet támogató programokban. Az AutoSwitch funkcióval az óra viselői automatikusan válthatnak a Galaxy Buds2 Pro készülékhez párosított eszközök között. A térképes szolgáltatással támogatott Galaxy Watch6 készülékeken elérhető Telefon megkeresése funkcióxxvii pedig segít az esetlegesen elvesztett telefon helyének meghatározásában.

 

A felhasználó személyes adatait az órán is elérhető Samsung Knox biztonsági platform védelmezi.

 

Elérhetőségxxviii

 

A Galaxy Watch6 és Watch6 okosórák július 26-tól előrendelhetők, a Samsung webáruházában pedig előrendelési promóciókkal készülnek a vásárlóknak. Az új okosórák augusztus 11-től kerülnek a boltokba. A modern és minimalista Galaxy Watch6 tökéletes társ lehet a mindennapokban. A 44 mm-es grafit és ezüst, a 40 mm-es változat pedig grafit és arany színben kapható. A prémium és kialakításában időtlen időmérő eszköz, a Galaxy Watch6 Classic sokak kedvencével, a forgó lünettával rendelkezik, fekete és ezüst színben, 43 és 47 mm-es kivitelben kapható.

 

Magyarországon a Bluetooth-os Galaxy Watch6 40 mm-es változata 129.990 forintos, a 44 mm-es 149.990 forintos, az
LTE
verzió 40 mm-es változata 149.990 forintos, a 44 mm-es 159.990 forintos ajánlott fogyasztói áron kapható. A Galaxy Watch6 Classic Bluetooth-os, 43 mm-es változata 169.990 forintos, 47 mm-es kivitele 179.990 forintos, míg az
LTE
verzió 43 mm-es változata 189.990 forintos, a 47 mm-es pedig 199.990 forintos ajánlott fogyasztói áron érkezik.

 

A kalandvágyóknak, akik a tartósságot, teljesítményt és nem utolsó sorban a stílust keresik, a Galaxy Watch5 Pro továbbra is ideális választás lehet. A készülék ráadásul továbbfejlesztett
GPS
(GPX) formátumú funkciókkalxxix rendelkezik. A GPX fájladatbázissal könnyedén hódíthatóak meg az új útvonalak. Az Edzés útvonala funkció ráadásul immár nemcsak a túrázást és a kerékpározást, hanem a futást és a gyaloglást is támogatja.

 

A Galaxy Watch6 és Galaxy Watch6 Classic készülékekről további információ érhető el a Samsung weboldalán. A termékek pontos előrendelési promócióiról az alábbi weboldalon tájékozódhatnak: https://www.samsung.com/hu/article/.

 

Termékjellemzők

 

 

Galaxy Watch6

Galaxy Watch6 Classic

Anyag és szín

Armor alumíniumváz Sportszíjjal

- 44mm: Grafit, Ezüst színben

- 40mm: Grafit, Arany színben

Rozsdamentes acélváz Hibrid Ökobőr szíjjal

- 47mm: Fekete, Ezüst

- 43mm: Fekete, Ezüst

Méretxxxés tömegxxxi

 

- 44mm: 42,8 x 44,4 x 9,0mm, 33.3g

- 40mm: 38,8 x 40,4 x 9,0mm, 28.7g

- 47mm: 46,5 x 46,5 x 10,9mm, 59,0g

- 43mm: 42,5 x 42,5 x 10,9mm, 52,0g

Kijelző

Zafírkristály

- 44mm: 1,5
col
(37,3mm) 480x480 Super AMOLED, Full Color Always On Kijelző


- 40mm: 1,3 col (33,3mm) 432x432 Super AMOLED, Full Color Always On Kijelző

Zafírkristály

- 47mm: 1,5 col (37,3mm) 480x480 Super AMOLED, Full Color Always On Kijelző

- 43mm: 1,3 col (33,3mm) 432x432 Super AMOLED, Full Color Always On Kijelző

Processzor

Exynos W930 Dual-Core 1.4GHz

Memória és tárhely

2GB
RAM
+ 16GB belső tárhely


Akkumulátor (átlagosan)xxxii

Max. 40 óra (Always On Kijelző kikapcsolt állapotban) / Max. 30 óra (Always On Kijelző bekapcsolt állapotban)

- 44mm: 425mAh

- 40mm: 300mAh

- 47mm: 425mAh

- 43mm: 300mAh

Töltés24

Gyorstöltés (WPC-alapú vezeték nélküli töltés)

Operációs rendszer

Wear
OS
Powered by Samsung (Wear OS 4)xxxiii

UI

One
UI
5 Watch


Szenzorok

Samsung BioActive érzékelő (Optikai pulzusmérő + Elektromos szívérzékelő + Bioelektromos impedancia analízis érzékelő), Hőmérséklet-érzékelő, Gyorsulásmérő, Barométer, Giroszkópos érzékelő, Geomágneses érzékelő, Fényérzékelő

Samsung BioActive érzékelő (Optikai pulzusmérő + Elektromos szívérzékelő + Bioelektromos impedancia analízis érzékelő), Hőmérséklet-érzékelő, Gyorsulásmérő, Barométer, Giroszkópos érzékelő, Geomágneses érzékelő, Fényérzékelő,
3D
Hall-érzékelő


Vezetékes és vezeték nélküli kapcsolat

LTExxxiv,
Bluetooth
5.3,
Wi-Fi
2.4+5GHz, NFC, GPS/Glonass/Beidou/Galileo

Tartósság

5ATM + IP68xxxv/ MIL-STD-810H

Kompatibilitás

Android 10 vagy újabb,1.5GB of RAM vagy ennél többxxxvi
 

iA készülék elérhetősége piactól, modelltől és a párosított okostelefontól függően eltérő lehet. A jelen dokumentumban szereplő funkciók, jellemzők, specifikációk és a termékre vonatkozó más információk, beleértve, de nem kizárólag a termék előnyeire, kialakítására, árára, összetevőire, teljesítményére, elérhetőségére és képességeire vonatkozó információkat is, előzetes figyelmeztetés vagy kötelezettségvállalás nélkül változhatnak.

iiA funkció általános jólléti és fitnesz célokra alkalmas. Nem használható betegség kimutatására, diagnosztizálására, gyógyítására, megfigyelésére vagy kezelésére. Az eszközön és/vagy alkalmazáson keresztül elérhető, egészséggel kapcsolatos információk nem kezelhetők orvosi tanácsként. Egészségügyi állapotuk felmérésére és gyógyászati segítségért a felhasználóknak ki kell kérniük kezelőorvosuk véleményét. Egyes funkciók elérhetősége a piaconként, a szolgáltatónként, valamint a párosított eszköztől függően eltérhet.

iiiA Galaxy Watch5 szériához viszonyítva.

ivAz alvásfunkciók csak általános jólléti és fitnesz célokra alkalmazhatók. A mérések csak a felhasználó személyes tájékoztatására szolgálnak. Egészségügyi tanácsért kérjük, forduljon orvoshoz.

vA párosított okostelefon kijelzőjén megjelenítve.

viAz alvásminták kielemzéséhez a felhasználónak legalább 7 éjszakán keresztül viselnie kell az órát alvás közben, 2 nap szünetet tartva.

viiA Samsung Óra mobilalkalmazás és a Samsung SmartThings mobilalkalmazás legújabb verziója szükséges. Elérhető a SmartThingshez csatlakoztatott okoseszközökön.

viiiKizárólag a One
UI
5 vagy újabb szoftvert futtató okostelefonokon érhető el
.

ix A funkció általános jólléti és fitnesz célokra alkalmas. A testösszetételmérés nem használható beültetett pacemaker vagy más beültetett orvosi eszköz esetén! A testösszetételmérés nem használható várandósság esetén! Előfordulhat, hogy a mérési eredmények nem lesznek pontosak, ha a felhasználó 20 évesnél fiatalabb.

xAngol és koreai nyelven támogatott szolgáltatás, magyar nyelven nem elérhető.

xiA kardiopulmonális képességekre alapozott futás szívritmuszóna-frissítéseihez a felhasználónak több mint 10 percet kell a szabadban futnia, minimum 4km/h sebességgel.

xiiA vérnyomásmérő elérhetősége országtól függően eltérő lehet. A vérnyomás pontos leolvasásához négyhetente kalibrálásra van szükség hagyományos vérnyomásmérővel. A vérnyomásmérő nem alkalmas magas vérnyomás, vagy más betegségek diagnosztizálására és nem figyeli az esetleges szívroham jeleit. Nem alkalmas a diagnózis vagy a kezelés hagyományos módszereinek helyettesítésére.

xiiiAz EKG funkció csak bizonyos piacokon érhető el. Az EKG alkalmazás nem helyettesíti a hagyományos diagnosztikai vagy kezelési módszereket.Az EKG alkalmazás nem ajánlott olyan felhasználók számára, akiknek a pitvarfibrilláción kívül más ismert ritmuszavaruk van, és nem konzultáltak még kezelőorvosukkal vagy szakképzett egészségügyi szakemberrel.

xivA szabálytalan szívritmusérzékelő funkció csak bizonyos piacokon érhető el. A szolgáltatás nem küld értesítést a felhasználónak minden pitvarfibrillációra utaló tünetről. Az értesítés hiánya nem jelenti, hogy a felhasználó nem érintett a betegségben. Az alkalmazás nem ajánlott azok számára, akiknek más ismert szívritmuszavarai is vannak.

xvA funkciókat támogatja a Samsung Health Monitor alkalmazás, elérhetőségük a piactól vagy eszköztől függően eltérő lehet. Az orvosi eszközként való jóváhagyás/regisztráció megszerzésének piaci korlátozásai miatt csak azokon a piacokon vásárolt órákon és okostelefonokon működnek, ahol a szolgáltatás jelenleg elérhető (a szolgáltatás azonban korlátozott lehet, ha a felhasználók a szolgáltatással nem rendelkező országokba utaznak). A funkciók használata 22 év feletti felhasználók számára javasolt.

xviAz orvostechnikai eszközként való jóváhagyás/regisztráció országos korlátozásai alapján a funkció csak azokban az országokban vásárolt telefonokon és órákon működik, ahol a szolgáltatás jelenleg elérhető. Nem szolgál fogamzásgátlásra. Amennyiben a felhasználó jelenleg hormonális fogamzásgátló tablettát szed, vagy olyan hormonális kezelés alatt áll, amelyek gátolják az ovulációt, úgy ez a szolgáltatás nem lesz alkalmas az ovuláció nyomon követésére. Az előrejelzések a készülék megfelelő használatától, a bevitt adatoktól, a környezeti feltételektől, valamint egyéb tényezőktől függően eltérőek lehetnek. Használata a 18. életévet betöltött felhasználók számára javasolt. Az eszközön és/vagy alkalmazáson keresztül elérhető, egészséggel kapcsolatos előrejelzések nem tekinthetők orvosi tanácsadásnak. A felhasználóknak bármilyen orvosi tanács vagy intézkedés érdekében megfelelő egészségügyi szakemberhez kell fordulniuk.

xviiA vészhelyzeti kapcsolattartó értesítéséhez hálózati kapcsolatra van szükség. A GPS pontosságát befolyásolhatják a műholdas jelet leárnyékoló tényezők, például épületek.

xviiiA képernyőméret meghatározása a Galaxy Watch6 (40mm), Galaxy Watch6 Classic (43mm), valamint a Galaxy Watch5 (40mm) és Galaxy Watch4 Classic (42mm) modellekkel való összevetésen alapul. A Galaxy Watch6 (44mm) és Galaxy Watch6 Classic (47mm) modellek képernyőmérete 16 százalékkal nagyobb.

xixA Galaxy Watch6 és Galaxy Watch6 Classic modelleken 33 százalékkal nagyobb felületen jelennek meg az értesítések szövegei, és 13 százalékkal nagyobb a billentyűzet mérete a Galaxy Watch5 és Galaxy Watch4 Classic készülékekhez képest.

xxA Galaxy Watch6 (40mm) kerete 30 százalékkal kisebb a Galaxy Watch5 (40mm) készülékhez viszonyítva. A Galaxy Watch6 Classic forgatható kerete 15 százalékkal vékonyabb a Galaxy Watch4 Classic készülékhez képest.

xxiKülön megvásárolható. Az óraszíjak elérhetősége a beszállítótól és a piactól függően eltérő lehet.

xxiiA Galaxy Watch5 és Galaxy4 Classic készülékekkel összehasonlítva.

xxiiiA Samsung a Galaxy Watch6 és Galaxy Watch6 Classic (Bluetooth és
LTE
verziók) előzetesen kiadott változatain végezte a tesztelést. Mindkét készüléket Samsung okostelefonokkal párosítva, előzetesen kiadott szoftverrel, Galaxy Watch mágneses gyorstöltő
USB
-C kábellel (EP-OR900) és Samsung gyártmányú, 25W teljesítményű USB-C hálózati adapterrel tesztelték. A töltés időtartama a régiótól, a beállításoktól, a használat mértékétől és egyéb környezeti tényezőktől függően eltérő lehet. A Samsung 25W teljesítményű USB-C hálózati adapter (EP-TA800) külön vásárolható meg.


xxivAz applikáció elérhetősége országonként, szolgáltatónként és eszközökként eltérhet. Egyes applikációk esetében előfizetési díjat kell fizetni.

xxvKizárólag a Samsung Galaxy S9 és későbbi modelleken érhető el.

xxviEz a funkció kizárólag azokon a Galaxy Watch készülékeken érhető el, amelyek kompatibilisek a 2021-ben vagy később bemutatott Smart TV modellekkel. A funkció elérhetősége piaconként, modellenként és a csatlakoztatható eszközöktől függően eltérő lehet.

xxviiA szolgáltatás igénybevételéhez az okosórát párosítani kell a telefonnal, valamint a Samsung fiókba történő bejelentkezés szükséges.

xxviiiA készülékek elérhetősége a piactól vagy a beszállítótól függően eltérő lehet. A támogatott modellek, színek és óraszíjak elérhetősége a piac vagy beszállító alapján eltérő lehet.

xxix A GPS funkció internetkapcsolatot igényel. Olyan
LTE
modelleken használható, amelyek nincsenek összekapcsolva okostelefonnal. A nem-LTE modelleknek szükségük van Bluetooth kapcsolatra és egy okosórával összekapcsolt okostelefonra.

xxxEgészségügyi érzékelők által mért eredmény.

xxxiSzíj nélkül mért eredmény.

xxxiiAz akkumulátor valós élettaralma a hálózati környezettől, a felhasználói szokástól és egyéb tényezőktől függhet.

xxxiii A Wear OS Powered by Samsung az Android legújabb verzióját biztosító telefonokkal működik (kivéve a Go kiadást és a Google Play Áruháznélküli telefonokat). A támogatott funkciók platformonként és országonként eltérőek lehetnek, a kompatibilitás változhat.

xxxivLTE-kapcsolat kizárólag az LTE modellekben érhető el.

xxxvAz 5ATM minősítéssel rendelkező Galaxy Watch6 széria 50 méteres mélységig, 10 percig vízálló. Az eszköz használata nem javasolt búvárkodás vagy egyéb magasnyomású vízi tevékenységek során. A Galaxy Watch6 széria por- és édesvízálló 1,5 méteres mélységig, a készülékek számára 30 percig biztosított a bejutás elleni (IP68 tanúsítvány) védelem. További információk a védelmi és használati utasításokról a felhasználói kézikönyvben érhetők el.

xxxviAz eszközaktiválás csak a Google Mobile Services szolgáltatást támogató okostelefonhoz való csatlakoztatás után érhető el. A kompatibilis készülékek piactól, szolgáltatótól vagy készülékmárkától függően eltérhetnek.