Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Mobil
Sulaki - 2023-08-02

A HONOR termékeivel a felhasználók széles körét célozza meg...

A HONOR termékeivel a felhasználók széles körét célozza meg, a költségtudatosaktól a teljesítményt preferálókig. A HONOR 90 most az alkotóknak, művészeknek, fotósoknak, vloggereknek szeretne kedvezni: azoknak, akik komolyan veszik a kreativitást.

 

A HONOR stabilan építette hírnevét, olyan telefonokkal, amelyek próbáltak folyton úttörőek lenni. A Magic széria a prémium telefonok világába hozta el a varázslatot, míg a HONOR 50 vagy 70 sorozat a középkategóriában alkotott nagyot, a stílust a teljesítménnyel társítva. Pazar kijelzők, kecses kialakítás és príma kameraképességek határozták meg őket a hosszú üzemidejű akkumulátorok mellett.

 

Ugyanez most a cél a HONOR 90-nel is, ami az alkotók számára kínál kiváló lehetőségeket. Nem csupán a korábbi eszközök továbbfejlesztéséről van szó, hanem egy újragondolásról, aminek a középpontjában egy specifikus közösség van. A minőségi tartalmakhoz remekül passzol a 6,7”-os, ívelt
AMOLED
kijelző, amely 1,5K-s felbontással és 1600 nittel nyújt bámulatos képet. A 120Hz-es képfrissítési ráta pedig gördülékennyé teszi a közösségi média böngészését is.


 

A képernyő egy milliárd szín megjelenítésére is képes, plusz a 435 PPI-s pixelsűrűség garantálja, hogy minden kép, videó, grafika és egyéb alkotás igazán életre keljen. A 3840Hz-es PWM fénytompítás vibrálásmentes élményt nyújt, kímélve a szemeket. A készüléket magát a Qualcomm Snapdragon 7 Gen 1 Accelerated Edition 5G
chipset
hajtja, ami szintén gondoskodik a kiváló teljesítményről, akár 4K-s videót szerkeszt valaki, akár videojátékozik.


 

Az alkotás elengedhetetlen része a kamera, amely igazán impozáns. A 200MP-es ultratiszta hátlapi kamerát egy 12MP-es széles látószögű lencse és egy 2MP-es mélységi szenzor egészítik ki. A szelfik és vlogok szerelmesei pedig az 50MP-es előlapi kamerával valósíthatják meg elképzeléseiket. A teljes rendszer rossz fényviszonyok mellett is remekel, így a napszak semmiféleképp nem jelent majd akadályt.

 

A tartalomfogyasztáshoz és -gyártáshoz kell az is, hogy a telefon bírja egész nap: ezért is van benne egy 5000mAh-s akkumulátor, ami intenzív használat mellett is kitart. Gondtalanul lehet böngészni, feedet pörgetni, fotókat szerkeszteni vagy videókat vágni. Amikor az akkumulátor lemerül, akkor a 66W-os töltéssel pillanatok alatt ismét fel lehet tölteni.

 

A 256 vagy 512
GB
-os tárhely bőven biztosít helyet az alkotáskhoz, amikkel könnyedén lehet így az eszközön is dolgozni. A nagyfelbontású kreálmányok és egyéb digitális művészeti projektek kényelmesen elférnek ott, gazdagítva a kreatív portfoliót. Maga a készülék csupán 7,9mm vastag, és 183g a súlya, így a hosszabb használatnál sem okoz nehézségeket a tartása vagy cipelése.


 

A specifikációk egyértelművé teszik, hogy a HONOR 90 megfizethető áron biztosít prémium funkciókat. A fotósok, videósok, grafikusok és egyéb, akár hobbi, akár profi szinten a kreatív szférában tevékenykedők megtalálhatják vele számításaikat, és rájöhetnek: megoszthatják világukat egy kitűnő társ segítségével!

 

A HONOR 90 12+512GB-os verziója 239 990 Ft-os, míg a 8+256GB-os változata 219 990 Ft-os bruttó ajánlott fogyasztói áron kerül az üzletekbe. A készülék jelenleg kedvezményesen vásárolható meg mindhárom szolgáltatónál a linkekre kattintva – Telekom, a Yettel és a Vodafone – kínálatában, valamint a Media Markt, az Euronics és az eMag is értékesíti. Az üzleteknél szeptember 3-áig egy akció is él, amely keretein belül a telefon mellé egy HONOR Pad X8 tablet is jár. 

 

A HONOR 90-ről a HONOR hivatalos honlapján olvashatók további információk: https://www.hihonor.com/hu/phones/honor-90/